Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Dam: Det kommer bli en tuff match…


I morgon lördag blir det toppmöte i ABB Arena då Skutskärs IF kommer på besök. VSK gjorde en ganska svag insats senast mot Villa (seger med 5-1) samtidigt som Skutskär pressade serieledande Kareby ända in på mållinjen. Kareby avgjorde med ett mål (2-1) i matchens nittionde minut. Vi vet som tur är att laget nästan alltid presterar betydligt bättre mot bra motstånd än mot de lag som vi vet är lite svagare.
Matchen gäller mycket då VSK vid seger i praktiken säkrar att Skutskär inte kommer passera i tabellen. Vid förlust kommer Skutskär bara vara två poäng efter och det känns väldigt ovisst hur lagen kommer placera sig inför slutspelet.

Till matchen kommer VSK utan Lovisa Odén som är sjuk och Elin Karlsson som är borta p.g.a. hjärnskakning. För övrigt så är alla pigga och hela.

Det har sett bra ut på träningarna i veckan med bra fart och intensitet. Spelarna känns väldigt fokuserade inför matchen. Det kan bli en fysiskt ganska hård match mellan två lag som båda har stora och starka spelare. Vi minns också träningsmatchen precis innan World Cup då Skutskärs Malin Andersson fick rött kort och avstängning efter en våldsam tackling bakifrån på VSK’s Emma Hansson. Sist lagen möttes i serien (i Skutskär) tog Skutskär snabbt en tremålsledning som VSK sedan vände till ledning men där Skutskär på slutet ändå kunde kvittera till 5-5. Räkna med en tuff kamp mellan två starka lag!

Matchstart Lördag 12.00 i ABB Arena Syd. Inträde 50 kr eller säsongskort (samma som gäller på herrmatcherna).

 

/Roger Eriksson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer