Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Dam: Förlust i första semifinalenEfter en målsnål match segrade hemmalaget Söråkers IF över VSK Bandy Dam med 2-1. Nu väntar match två i Västerås på lördag, avslag 17.00.

På klassiska Skutskärs IP föll snön matchen igenom när det var dags för den första semifinalen i bäst av tre mellan VSK Bandy Dam och Skutskärs IF.

Efter dryga 20 minuter stod VSK-målvakten Sara Carlström för en jätteräddning ut till hörna efter ett direktskott på ett inspel från vänster.

Målnollan spräckte hemmalaget när ryskan Galina Mikhaylova satte 1-0 på en vänsterhörna, vilket också blev halvtidsresultatet.

I inledningen av den andra halvleken skapade VSK ett högt tryck och ett flertal heta chanser, men skotten gick antingen utanför eller räddades av målvakten Ebba Fridlund.

Till slut kom kvitteringen. På en hörnvariant spelade Malin Persson fram Charlotte Selbekk som tog emot och sköt in kvitteringen.

Med fem minuter kvar av matchen slog Alina Zinkevitch en fin passning fram till Vilma Josefsson som fri mot Carlström satte 2-1 för Söråkers iF.

Skutskärs IF – VSK Bandy Dam 2-1 (1-0)
1-0 (34) – Galina Mikhaylova (Malin Andersson) Hörna
——————————————————
1-1 (65) – Charlotte Selbekk (Malin Persson) Hörna
2-1 (85) – Vilma Josefsson (Alina Zinkevitch)
TIMEOUT (86) – VSK Bandy

Utvisningar – 10 min
Skutskärs IF: Sofie Josefsson, Sara Adolfsson
VSK Bandy: Matilda Plan x2

Hörnor
Skutskärs IF: 10
VSK Bandy: 7

Publik: 637

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer