Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Dam: ”Kommer möta ett extremt bra lag” – Olle Wiberg inför Skutskärs IF på bortaplan


Damlagets senaste match var annandagsvinsten mot Söråkers IF (11-0), nu väntar en betydligt tuffare match när man ställs mot regerande mästarinnorna Skutskärs IF på bortaplan. – Det blir en riktig värdemätare imorgon, säger Olle Wiberg inför matchen.

För damlaget väntar faktiskt två seriefinaler när man möter Skutskärs IF de kommande två matcherna. Först på bortaplan imorgon, sedan hemma i ABB Arena Syd lördagen 12/1 (avslag 15.00).

– Det är en viktig vecka. Vi får chansen att mäta oss rejält mitt i säsongen i och med att det blir borta-hemma mot Skutskär. Det uppskattar jag och spelarna, att vi nu får trycka på ordentligt. Det finns ingen genväg i de här matcherna utan det blir kamp i 90 minuter och det gillar vi. Vi måste vara fokuserade i 90 minuter och får testa hur vårt spel håller så här långt in i säsongen.

Hur går tankarna inför morgondagens bortamatch?
– Det ska bli otroligt spännande. Vi vet att vi kommer möta ett extremt bra lag och möter de som är favoriter till guldet och som dessutom har ett guld att försvara. Vi ska gå ut och göra vårat i ett spel som vi tror på och visa att det är tufft att möta VSK.

Grönvitt har testats några gånger under säsongen, i hemmapremiären mot AIK och dubbelmötena mot Villa Lidköping, men morgondagens match blir säsongens tuffaste möte.

– Vi ska gå ut och sätta oss i respekt och visa hur bra vi är. Vi ska spela vårat spel och tro på det till 100% och inte ha så mycket fokus på motståndarna, gör vi våra saker vet vi att vi är svårslagna. Vår prestation är A och O, det blir en riktig värdemätare imorgon.

ELITSERIEN DAM
Skutskärs IF – VSK Bandy Dam
Lördag 5/1 15.00
Skutskärs IP

Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer