Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Dam: Spännande semifinaler mot Sandvikens AIK väntar


Nu är det äntligen dags för slutspel för VSK Bandys damlag, den första semifinalen i bäst av tre spelas mot Sandvikens AIK i Sandviken på fredagskvällen. – Det är spännande, säger Johan Hedfors.

MatildaPlan_damlag_555

Matilda Plan i ett möte mot Sandvikens AIK förra säsongen.

VSK slutade som seriesegrare när Elitserien Dam summerades föregående helg. Nu väntar slutspel och det är direkt en finalplats som står på spel och motståndare är Sandvikens AIK.

– Sandviken har en ungdomlig entusiasm och verkar nästan aldrig trötta. Vi har spelat mot dom fyra gånger och dom har blivit bättre för varje match. Bra på fasta situationer och bra långt spel, så det är mycket att tänka på.

Semifinalplatsen säkrades när det återstod sex matcher i grundserien, då satte man upp ett nytt mål att stå som seriesegrare.

– När vi var semifinalklara kände vi att vi nått ett hack till, förra året slutade vi trea och nu var vi sämst två. Så nästa delmål var att vinna serien, ny siktar vi på ett nytt delmål och det är att nå finalen.

Det är laginsatsen som ska ta VSK fram till final på Tele2 Arena.

– Det gäller att vi går ut och gör en gedigen laginsats. Vi behöver gå tillbaka där vi började säsongen, att vi försvarar oss som ett lag och är jäkligt täta defensivt över hela planen. Den täta defensiven gör att vi kommer skapa lägen framåt.

Det är mindre än 24 timmar till avslag och Johan Hedfors har alla spelare tillgängliga för spel.

– Det är spännande. Det gäller inte att göra flest mål, det gäller att släppa in minst, avslutar Hedfors.

Semifinal 2:3 spelas i Västerås fredagen 17/3 19.00.

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

 

VSK_Logga_555


[fb_like]

Kommentera

kommentarer