Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Falk lägger bandykarriären på is – satsar fullt ut på fotbollen


Martin Falk har tillsammans med VSK Bandy kommit överens om att det inte blir någon fortsatt bandysatsning. Då Martin vill satsa helhjärtat på sin fotbollsledarkarriär är det inte möjligt att få ihop tiden att även satsa på bandyn. – Hade det funkat att kombinera hade jag spelat vidare utan att blinka, säger Falk.

Martin kommer att jobba 50% med Schysst Framtid samt lite tid för VSK Fotboll med administrativa uppgifter kopplat till ungdomslagen.

– Jag hade ett samtal med Carlsson där vi gemensamt kom fram till detta. Det är synd att kombinationen bandy – fotboll inte funkade, men jag är glad att jag provade det. Man märkte direkt att det var något speciellt i VSK, det har aldrig varit lika kul med bandy tidigare även om det bara blev en väldigt kort period nu. Hade det funkat att kombinera hade jag spelat vidare utan att blinka, säger Martin Falk.

VSK Bandy har suttit ned med Kevin Sterner och Filip Mörkdal och diskuterat hur man ska lösa målvaktsituationen då det finns tre unga och lovande målvakter i organisationen. Förutom Sterner och Mörkdal är det också Henrik Kjellsson.

– Det känns bra att Martin Falk finns inom vår organisation om något skulle ske med våra målvakter, säger Michael Carlsson.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer