Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Alla kan slå alla vilket är bevisat” – Oscar Gröhn


Det blev en krigarseger hemma mot Hammarby i en het match, nu väntar nästa utmaning med Broberg/Söderhamn på bortaplan. – Broberg är ett jäkligt bra lag, säger Oscar Gröhn inför söndagens fajt.

Efter två poäng hemma mot serieledarna Hammarby IF i en tuff och het match vill VSK fortsätta ta vid där den matchen slutade.

– Det är en ny match och vi vill komma upp på samma nivå i arbetsinsatsen som mot Hammarby. Det var jäkligt bra inställning som bäddade för en bra offensiv.

Hemmamatchen mot Broberg slutade oavgjort (3-3) och laget krigar för att nå den sista slutspelsplatsen.

– Broberg är ett jäkligt bra lag, de har mycket fart och varierat spel med lite spets framåt. De har blandat och gett i serien men på försäsongen visade de att de har det i sig.

Toppskiktet av Elitserien är fortsatt jämn, det skiljer bara tre poäng från de nya serieledarna Edsbyns IF och VSK på femte plats. Därmed är alla poäng viktiga i jakten om topplaceringarna.

– Alla poäng är jätteviktiga. Det skiljer inte mycket mellan lagen och alla kan slå alla vilket är bevisat i årets serie.

Liksom Broberg har VSK blandat och gett riktigt bra insatser med sämre.

– Vi har snackat lite om det och tycker att vi har gjort många bra matcher och åkt på några plumpar. Vi vill hitta en bättre jämnhet och hålla en hög nivå hela tiden, då måste man börja i rätt ände. Det är främst inställningsmässigt och vad vi puttar in som kan bli bättre.

Inför säsongen har Broberg/Söderhamn byggt en bandyhall så nu slipper alla lag möta Hällåsens gula ljus och osäkerhet kring vädret.

– Det var ju synd, haha. Nej men, det blir en rolig sak det också och man vet vad man får med bra förutsättningar där inte väder och vind kan påverka. Även om jag gillar att spela ute när det är kallt, det är svårt att komma bort ifrån.

Broberg/Söderhamn – VSK Bandy
Söndag 7/1 15.00
Helsingehus Arena

Klicka här för att streama matchen >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer