Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: Avgörandets stund är kommen


Det står 2-2 i kvartsfinalserien och det hela avgörs i Sandviken på lördagskvällen 18.00. Det blir fyra supporterbussar som åker upp till Sandviken och det väntas bli en hel drös med bilar utöver det. – Det är klart att det känns bra att det kommer mycket folk och stödjer oss på bortaplan, säger Michael Carlsson efter fredagens träning.

michaelcarlsson_296

Michael CarlssonVSK lyckades koppla om och kvittera i kvartsfinalserien på torsdagskvällen när man vann med 6-4 i ABB Arena Syd. Det var framförallt i andra halvlek som man tog över.

– Andra halvlek gör vi riktigt bra. Vi är fler som deltar och vi ser avslappnade ut, vi spelar ut på ett annat sätt. Det är klart man är nöjd när man vinner.

Nu väntar alltså, likt förra året, en helt avgörande match mellan VSK Bandy och Sandvikens AIK. Då var det semifinal och spelplats Västerås, nu är det kvartsfinal och spelplats Sandviken.

– Det här är anledningen till att man håller på, att få spela dom här helt avgörande matcherna. Det har varit en bra kvartsfinalserie såhär långt och nu är vi framme vid avgörandet.

VSK Sports har fått ihop tre bussar till Sandviken och VSK åker upp med styrelse och kanslipersonal i ytterligare en buss. Med andra ord väntas ett starkt bortastöd.

– Det är klart att det känns bra att det kommer mycket folk och stödjer oss på bortaplan. Det märks att dom gillar oss och vill att det ska gå bra. Vi är en förening som håller ihop och det ska vi göra imorgon i Göransson Arena också.

Nu ställs allt på sin spets när avgörandet stund är kommen.

– Vi vet vad vi ska göra. Vi ligger på att vi ska göra en så bra egen insats som möjligt. Vi har en verktygslåda med grejer som vi kan ta till i olika situationer. Vi ska gå ut och njuta.

VSK Bandys lag mot Sandvikens AIK:
#2 Stefan Edberg
#4 Anders Bruun
#5 Magnus Joneby (K)
#6 Simon Jansson
#7 Jacob Bucht
#8 Tobias Holmberg
#9 Jonas Nilsson
#10 Ted Bergström
#13 Andreas Bergwall (Mv)
#14 Patrik Sjöström
#15 Oscar Gröhn
#16 Rasmus Sjöström (J)
#20 Niklas Gifting (J)
#23 Jesper Norrman
#27 Mikael Olsson
#30 Filip Mörkdal (Mv)
#43 Simon Folkesson
#81 Max Mårtensson
#83 Emil Juhlén (J)
#90 Janne Rintala

Vad: Kvartsfinal 5:5
Var: Göransson Arena
När: 4/3 18.00
Bandyplay: Klicka här för att se matchen på din dator/telefon >>>

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555


[fb_like]

Kommentera

kommentarer