Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Back to basic” – Michael Carlsson


Ikväll möts VSK Bandy och Villa Lidköping i ABB Arena Syd, två lag som haft det lite kämpigt på slutet. – Det är back to basic för dem också, säger Michael Carlsson inför kvällens match.

VSK har två raka förluster och Villa Lidköping har två förluster och en oavgjord match de tre senaste omgångarna. Det är med andra ord två lag som är i behov av poäng ikväll.

– För oss gäller det att spela enkelt, hålla ihop och ha en bra defensiv. Vi har två förluster men det är ändå bra lag vi mött. Villa har följt oss lite grann, började serien bra sedan har de också haft det lite tufft nu. Det är back to basic för dem också.

Michael Carlsson

Hur tror du att matchen blir ikväll?
– Det är många bra spelare ute på banan och det är klart att det kommer bli en bra match. Det kommer nog att bli jämnt, tätt och tufft. Gå ut och vinna närkamperna och bryta över marginalerna till vår sida så har vi en bra möjlighet att vinna.

På landslagsnivå jobbar kvällens huvudtränare för de båda lagen ihop. Michael Carlsson är förbundskapten och Johan Sixtensson assisterande förbundskapten för P21-landslaget. De har hållit en tät kontakt då P21 spelar VM i Vetlanda 8-10 december och truppen håller på att tas ut.

– Vi har haft ganska tät kontakt nu i och med att vi ska ta ut truppen. Men när vi möter varandra såhär i serien så hörs vi inte av, båda är professionella och idag är vi motståndare till varandra.

Se matchen på bandyplay.se – klicka här
Lyssna på matchen i Radiosporten:

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer