Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Bra fart på skridskorna” – Robin Folkesson om motståndet i Vetlanda BK


Vetlanda BK kommer till Västerås i det som blir säsongens sista seriematch i ABB Arena Syd. VSK krigar om fjärdeplatsen mot Villa Lidköping som står på samma poäng. – Det enda vi fokuserar på är att vinna imorgon, säger Robin Folkesson inför matchen.

VSK tappade poäng borta mot Bollnäs GIF på onsdagskvällen där man var en ribbträff ifrån två poäng.

– Vi vill alltid vinna och vi har väldigt många lägen att punktera den matchen, men skärpan var inte riktigt där tyvärr. Men den matchen har vi släppt och blickar vidare mot morgondagens fajt.

På andra sidan står Vetlanda BK, utan avstängde Joakim Andersson som leder den interna skytteligan.

– Klart att Jocke betyder otroligt mycket och framförallt för deras offensiv. Men de har bra fart på skridskorna allihopa och nu har Patrik Johansson spelat på topp och gjort många mål.

Matchen mot Vetlanda är den sista på hemmaplan för serien, innan slutspelsmatcherna väntar.

– Det är blandade känslor. Först och främst har vi två riktigt viktiga matcher kvar i serien, sen väntar ett slutspel och förhoppningsvis blir det lite fler hemmamatcher.

Blickar vi längre fram väntar ett slutspel och VSK tampas i första hand mot Villa Lidköping om den åtråvärda fjärdeplatsen som innebär hemmafördel i kvartsfinalserien.

– Klart att det är skönt att ha hemmaförden, men det enda vi fokuserar på är att vinna imorgon och sen mot Kalix borta på tisdag. Efter Kalixmatchen får vi se vart vi landar och hur många poäng vi har tagit.

VSK Bandy – Vetlanda BK
Fredag 9/2 19.00
ABB Arena Syd

VSK Bandy bjuder de 500 första besökarna på pyttipanna! Läs mer här >>>

Klicka här för att köpa biljett till matchen >>>
Klicka här för att streama matchen på bandyplay.se >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer