Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Det blir en häftig match” – Carlsson inför seriefinalen mot Villa Lidköping


Det vankas seriefinal även för herrlaget som på onsdagskvällen ställs mot serieledande Villa Lidköping på bortaplan. – Det är de här matcherna man vill spela, säger en laddad Michael Carlsson efter lagets träning på tisdagseftermiddagen.

Det har varit lite av en följetong den här säsongen. Storsatsande Villa Lidköping har hittills levt upp till förväntningarna med att hålla till i toppen, där uppe har man fajtats mot ett VSK Bandy som inför säsongen tippades betydligt längre ned i tabellen av många experter. Med sju omgångar kvar av Elitserien ställs man nu mot varandra i en otroligt het seriefinal.

– Det känns inspirerande och kul att åka ner och möta Villa Lidköping nu. De har spelat bra på slutet och det kommer både bli en tuff och bra värdemätare.

Grönvitt kommer senast från en vinst mot Frillesås BK där slutsiffrorna skrevs till 11-2, från den matchen har man tagit med flera positiva bilder.

– Vi spelade som ett lag och gjorde rätt saker under 90 minuter, då vet vi att vi är svårslagna.

I Villa Lidköping kryllar det av talang och landslagsspelare. En som definitivt är inne i en formtopp just nu är anfallaren och nyförvärvet för säsongen, Joakim Andersson. Ett hot VSK får se upp med.

– Vi får se upp med hans fart och genombrottsstyrka, samtidigt som vi måste hålla koll på passningsläggarna så att de inte får alltför mycket tid att sikta in sig.

Att det är en seriefinal gissar jag gör att det ger en extra krydda till matchen?
– Klart att det gör det. Det är de här matcherna man vill spela. Båda lagen har sett till så att det är en seriefinal genom att ha spelat bra under säsongen. Nu är det inte heller många omgångar kvar och placeringarna ska fördelas. Det blir en häftig match.

På tisdagsträningen deltog alla spelare vilket gör att VSK är skade- och sjukdomsfria inför morgondagens match.

E L I T S E R I E N
Villa Lidköping – VSK Bandy Herr
Onsdag 9/1 19.00
Sparbanken Lidköping Arena

Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer