Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Det finns mer att ta av” – Martin Landström


Efter tappad poäng borta mot Broberg/Söderhamn siktar VSK på att förlänga den förlustfria sviten på hemmaplan. – Vi får revanschera oss lite efter Brobergsmatchen, säger Martin Landström.

VSK ställs återigen mot ett lag som krigar om den sista slutspelsplatsen. IFK Vänersborg innehar just nu åttondeplatsen, en poäng och en match mindre spelad än Broberg/Söderhamn som ligger precis utanför slutspelsplats.

– Vänersborg ser jag som ett starkt kollektiv med många bra skridskoåkare och framförallt bra skytte. Vi får vara med på fasta situationer och vara noga och stora för att inte bjuda på något för då kan vi straffas hårt.

Grönvitt förlorade bortamatchen mot Vänersborg med 3-2 efter ett sent avgörande efter en soloåkning av Emil Viklund. På hemmaplan har VSK stort självförtroende.

– Här hemma är vi stora, starka och trygga att spela. Håller vi oss till vårat och inte bjuder på något så ser jag chanserna som goda till två poäng.

På tio hemmamatcher den här säsongen har VSK åtta vinster och två oavgjorda, man har alltså inte förlorat hemma hittills under säsongen.

– Man känner sig nog rätt översköljd när man möter oss här, vi kommer våg på våg och tycker att det är kul att spela här hemma inför fansen. Vi går alltid ut med en bra känsla inför varje match här hemma.

Landström gör sin första säsong i VSK och är trea i den interna poängligan med 15 mål och 5 assist.

– Jag tycker att det har gått upp och ned, det har varit bra stundtals men stundtals också mindre bra. Jag är ung och har framtiden för mig att försöka bli jämnare, det känns helt okej men det finns mer att ta av.

Han känner sig välkommen i laget och har känt sig delaktig i spelet från första början.

– Jag lär mig hela tiden och känner mig väldigt välkommen. Det är ett roligt spel att spela och jag vill hjälpa VSK att vinna matcher.

VSK Bandy – IFK Vänersborg
Onsdag 10/1 19.00
ABB Arena Syd

Klicka här för att köpa biljett till matchen >>>
Klicka här för att streama matchen >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer