Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Fokus hela matchen” – Ted Bergström inför sista seriematchen


Det är dags för säsongens sista seriematch innan slutspelet drar igång på fredag. VSK Bandy flyger norrut och ställs mot kvalklara Kalix. –  Vi kommer gå all-in hela matchen, säger Ted Bergström om VSK Bandys jakt på fjärdeplatsen.

Ted Bergström

I fredags stod det klart att Tillberga åker ur Elitserien och därmed blev det även klart att Kalix Bandy kommer få kvala sig kvar till nästa års Elitserie. Men trots det tror Ted Bergström att det blir en tuff match.

– De kommer nog att köra på ordentligt, de är helt klara för kval så de kan spela ganska avslappnat och jobba på sina saker inför kvalet.

VSKs jakt på fjärdeplatsen är i allra högsta grad het. Vinner VSK bortamatchen mot Kalix slutar man på fjärdeplats, då tredjeplacerade Hammarby IF och fjärdeplacerade Villa Lidköping ställs mot varandra i den sista omgången.

– Vi kommer gå all-in hela matchen och försöka sätta vårt spel så snabbt som möjligt och köra på i 90 minuter. Det gäller att vi håller fokus hela matchen och att vi gör de saker vi ska göra sen i ett slutspel, så att vi känner oss trygga i det.

En otroligt jämn Elitserie börjar lida mot sitt slut men innan slutspelsvalen kommer att ske, dessa kan ni lyssna på i Radiosporten en stund efter att matcherna tagit slut, kan det ske flertalet skiftningar i tabellen.

– Svårt att komma ihåg när det var såhär jämnt i serien, framförallt de första fem lagen som gör upp om fyra platser. Det är ett ovisst och häftigt slutspel som väntar.

Grönvitt genomförde ett ispass på 1,5 timme under måndagseftermiddagen och hade efter det sitt sedvanliga matchsnack.

– Jag tycker att alla i laget ser pigga och bra ut, dagens träning kändes riktigt laddad och bra.

Kalix Bandy – VSK Bandy
Tisdag 13/2 19.00
Kalix IP

Klicka här för att streama matchen på bandyplay.se >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer