Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: Första matchen på 1,5 vecka – ”Både hårdträning och vila”


VSK Bandys herrar har haft 1,5 veckas ledighet från matcher när nu IFK Motala väntar på bortaplan. – Vi vet att vi har en tuff uppgift framför oss, säger Michael Carlsson inför lördagens bortafajt.

VSK tog en 3-0-seger borta mot Frillesås BK förra veckan och har sedan dess haft spelledigt.

– Vi har tränat på bra, sen tog vi även en extra dag ledigt för att vila upp oss, så både hårdträning och vila har stått på schemat.

Nu väntar IFK Motala på bortaplan på en utomhusarena som har haft stora problem tidigare under säsongen med att få till bra is, och där klubben IFK Motala blev tvungna att skjuta upp hemmapremiären. Nu har tre matcher spelats på arenan, senast i onsdags då IFK Motala tog en poäng mot IK Sirius.

– Det burkar vara svårspelat i Motala, de har ett ungt och talangfullt lag som är spelskickligt. Vi vet att vi har en tuff uppgift framför oss, samtidigt som vi är fyllda med bra självförtroende. Det ska bli kul att spela match igen.

Grönvitt ligger på andraplats i Elitserien, samma poäng som Villa Lidköping men med sämre målskillnad. En fin inledning av Sportklubben.

– Vi har spelat bra i öppningen av Elitserien, vi har haft en jämnhet och bra spel hela vägen. Samtidigt så när det inte har funkat har vi ändå lyckats knyta ihop det och tagit poängen, vi har sett stabila och starka ut.

Vad gäller för VSK i morgondagens match?
– Fullt fokus på att göra en bra match där nere och komma igång med vårt spel från start och vara tydliga i allting vi gör. Vi är sugna på att spela, det var ett tag sen, och vi känner oss redo.

E L I T S E R I E N
IFK Motala – VSK Bandy Herr
Lördag 1/12 13.35
XL Bygg Arena Motala

Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer