Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Härligt med slutspel” – Michael Carlsson inför kvartsfinalserien mot Villa Lidköping


Elitserien är färdigspelad och på fredag börjar allvaret på riktigt med utslagsmatcher. I kvartsfinal ställs VSK Bandy mot femteplacerade Villa Lidköping i en serie i bäst av fem matcher. – Det är det här man ser fram emot under hela säsongen, säger Michael Carlsson från en buss mellan Kalix och Luleå.

Fjärdeplatsen i hamn i sista omgången, hur viktigt är det?
– Dels vill vi komma så högt upp som möjligt och vi kunde ta ett kliv här i sista omgången. Samtidigt vet vi om att vi är starka på hemmaplan och har en skön känsla hemma. Det är först till tre vunna matcher i bäst av fem, vart de segrarna kommer spelar ingen större roll.

För motståndet i kvartsfinalserien står Villa Lidköping. Vad säger du om motståndet?
– Det är klart att det är ett bra lag med vassa spelare. Vi har haft många hårda och jämna matcher mot dem under årens lopp. Det blir kul att spela en kvartsfinalserie mot dem!

På fredag drar slutspelet igång, jag gissar på att jobbet inför kvartsfinalen börjar på en gång?
– Vi ska njuta lite ikväll här, vi har haft en bra dag där vi åkte tidigt imorse. Det är skönt att få en resa ihop såhär innan slutspelet och svetsas samman. Det blir skönt att hänga med varann ikväll och imorgon bitti när vi samlas för frukost börjar vi ladda inför fredag.

Hur kul blir det att slutspelet drar igång?
– Hela Elitserien har varit kul med jämna matcher men det är det här man ser fram emot under hela säsongen. Det blir en annan nerv i matcherna när man möter samma motståndare i bästa v fem, känslorna lever kvar i match till match. Vi tycker att det ska bli härligt med slutspel!

Första kvartsfinalen mellan VSK Bandy och Villa Lidköping spelas i Västerås nu på fredag, 16/2, 19.00. Vi öppnar dörrarna 18.00 med AFTERWORK på Hyllan!
Biljetter till matchen släpps under onsdagen.

KvartsfinalerHemmalagBortalagDatumTid / Resultat
Kvartsfinal 1:5VSK BandyVilla LidköpingFredag 16/23-4 (Efter Sudden Death)
Kvartsfinal 2:5Villa LidköpingVSK BandySöndag 18/28-3
Kvartsfinal 3:5VSK BandyVilla LidköpingOnsdag 21/27-1
Kvartsfinal 4:5Villa LidköpingVSK BandyFredag 23/25-1

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer