Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Kryddat sitt lag” – Johan Ganebro


Det är dags för den tredje matchen på sex dagar för VSK när Broberg/Söderhamn kommer till Västerås imorgon, måndag. – Det är ett härligt spelschema, säger assisterande tränare Johan Ganebro efter söndagens träningspass.

Efter två raka bortaförluster mot IFK Vänersborg och Hammarby IF har VSK vänt trenden med två raka hemmasegrar. Villa Lidköping besegrades med 3-2 och i säsongens första derby vann VSK stort mot TB Västerås med 11-5. Nu väntar tredje hemmamatchen på sex dagar.

– Det är ett härligt spelschema. Vi gillar att spela många matcher och när det är tätt mellan matcherna, det passar oss perfekt.

Johan Ganebro

Hur går tankarna inför morgondagens match?

Broberg är ett bra lag med många bra spelare både offensivt och defensivt, det gäller att vi är riktigt redo och på tå när domaren blåser igång fajten. Broberg har en bra variation med fartspel och lyftspel, de kan anfalla och ta sig till avslut på olika sätt.

Broberg ligger på en nionde plats i Elitserien, en poäng bakom IFK Vänersborg som just nu innehar den sista slutspelsplatsen. Inför säsongen var Broberg heta på transfermarknaden och knöt till sig bland andra Linus Forslund och Ilari Moisala.

– Broberg har kryddat sitt lag med nya spelare, det är inga spelare som förändrar deras grund att spela bandy utan jag tycker att de har förstärkt med spelare som passar deras sätt att spela.

VSK har alltså två raka segrar i ryggen och siktar såklart på två poäng imorgon.

– Vi är redo och beredda att göra det jobb som krävs för att vinna matcher, matcherna är 90 minuter och det gäller att göra jobbet från minut 1 till minut 90.

Anders Bruun står över även måndagens match på grund av sin ljumskskada.

VSK Bandy – Broberg/Söderhamn
Måndag 4/12 19.00
ABB Arena Syd
Klicka här för att köpa biljett >>>
Var du och såg derbyt? Kolla om du har kvar din matchbiljett, den gäller även mot Broberg/Söderhamn! Du byter ut din derbybiljett till en ny i biljettluckan.

Se matchen på bandyplay.se – klicka här

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer