Herr: Matchreferat VSK Bandy – Bollnäs 3-2

VSK vann en tuff och jämn match hemma mot Bollnäs efter ett avgörande i matchens sista sekunder då Ted Bergström sköt in en hörna fram till 3-2.

VSK tog ledningen i den 14:e minuten när Anders Bruun sköt in en vänsterhörna. Drygt två minuter senare kom kvitteringen efter en jätteräddning av Bergwall, bollen studsade ut till Christian Mickelsson som enkelt kunde peta in bollen i mål. Efter 35 minuter tog gästerna ledningen efter hörnmål från Ville Aaltonen.
Halvtidsresultat: 1-2

Kvitteringen kom i den 65:e minuten när Tobias Holmberg fick skottläge och placerade in bollen vid stolpen. I den 72:a minuten missade Bollnäs en straff. Avgörandet kom på hörna i matchens sista sekund efter att domaren visat för tecknet för ett skott sedan är matchen slut.
Slutresultat: 3-2