Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Mer tysta än normalt där nere”


Det är mellandagen mellan kvartsfinal ett och två. Imorgon åker VSK ned till Lidköping för att försöka kvittera i kvartsfinalserien. – Vi är inte nöjda med vår prestation igår så det är klart att vi vill göra det, säger Andreas Bergwall inför matchen.

VSK genomförde en träning på Hakonplan under lördagseftermiddagen och efteråt hade man det sedvanliga matchsnacket dagen innan match.

– Vi behöver ha ett bättre anfallsspel, lite annorlunda mot hur vi spelade igår. Jag tycker inte att vi kommer till så många klara chanser då, så det vi har sagt är att vi behöver spela annorlunda och göra det på ett bättre sätt.

Inställningsmässigt till matchen var det dock inget fel på.

– Vi går ut och är påkopplade och rätt aggressiva från start. Personligen tycker jag inte att det var någon fara igår men det vi och även Villa tycker är det svåra är att vi inte visste vad vi fick och inte fick göra. Ena gången var det frislag, nästa utvisning och sen ingenting, i liknande situationer.

Överraskade Villa Lidköping er i sitt spel igår?
– Nej, det var precis vad vi tänkt. Ett lågt och kompakt försvarsspel, de håller i bollen i deras anfallsspel och spelar lite i djupet. Precis så som de gjort senaste året så det var inget nytt.

Även söndagens match förväntas bli tuff och jämn.

– Det tror jag. Det är två bra lag som möts. Vi fick storstryk där förra gången men det kommer vi inte få imorgon. Gör vi en prestation som igår eller bättre så kommer det att vara tufft igen.

Villa Lidköping vann publikligan med 2958 personer i snitt på sina hemmamatcher. Därav förväntas det bli mycket folk och stort tryck i hallen, något Bergwall bara tycker är kul.

– Det är kul att åka ner när det är mycket folk, sen hoppas jag att de kommer vara mer tysta än normalt där nere.

Kvartsfinal 2:5
Villa Lidköping – VSK Bandy
Söndag 18/2 17.00
Sparbanken Lidköping Arena

Klicka här för att streama matchen på Bandyplay.se (99:-) >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer