Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Mycket finskinspirerat” – Carlsson inför IK Sirius på bortaplan


Elitserien är igång på allvar igen och efter onsdagens hemmaseger för Grönvitt mot IK Tellus väntar nu IK Sirius på bortaplan. – Vi jobbar mycket med helheten även om vi är inne på detaljnivå nu, säger Michael Carlsson om VSK:s laddning inför slutspelet.

På onsdagskvällen var det dags för Elitseriebandy igen och VSK:s herrlag vann matchen mot IK Tellus med 7-1.

– Det har varit ett längre uppehåll och jag tycker att vi kom in bra i matchtempot igen och det släppte på mer i slutet av matchen, skönt att vara inne i det igen.

Nu väntar alltså de blåsvart-randiga Uppsalalaget på Studenternas IP, ett lag som krigar om en slutspelsplats.

Sirius är som alltid, hårt jobb med mycket fart och kämparglöd. De har mycket finskinspirerat nu och har lite av den finska sisun, det kommer att bli en härlig utmaning att åka upp dit en fredagskväll.

Grönvitt ligger på en tredjeplats i Elitserien med två omgångar kvar och man har fortsatt chans på andraplatsen i tabellen, samtidigt som laget bygger för stundande slutspel.

– Vi bygger vidare på det vi har och har även lagt till lite saker under säsongens gång, vi jobbar mycket med helheten även om vi är inne på detaljnivå nu. Att vi är lite mer noggranna med fasta situationer, både defensivt och offensivt, och att vi optimerar så att vi får så bra målchanser som möjligt och att vi å andra sidan krymper ytorna för motståndarna.

Hur gärna vill man ha den där andraplatsen?
– Vi vill alltid komma så långt upp som möjligt i tabellen och vi ska göra ett rejält försök att komma så högt upp som möjligt.

På torsdagsträningen var alla spelare ute på isen och vi har inga skador eller sjukdomar att rapportera om.

Det är fri entré på Studenternas IP den här matchen, vi hoppas att så många VSK:are som möjligt är på plats och stöttar laget.

E L I T S E R I E N
IK Sirius – VSK Bandy Herr
Fredag 8/2 19.00
Studenternas IP

Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer