Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: Säsongens första klassikermöte


Den tuffa försäsongsveckan fortsätter för VSK när man på onsdagen åker upp till Sandviken för ett första möte lagen emellan. – Mer skärpa i allting, säger Michael Carlsson inför matchen.

VSK förlorade mot ryska Jenisej på måndagseftermiddagen med 5-2 och Carlsson vill se stor förändring till onsdagens match.

– Jag vill se lite mer skärpa i allting, vi spelade hafsigt i andra halvlek igår. Jag förväntar mig att vi fortsätter jobba på vårt spel samtidigt som vi är stabila i 90 minuter.

VSK mot Sandviken är ett klassikermöte och när lagen möttes senast var det i en kvartsfinalserie där Sandviken gick segrande med 3-2 i matcher, och 19-18 i målskillnad över de fem kvartsfinalerna. Trots att det är träningsmatch tror Carlsson att båda lagen gärna vinner.

– Båda lagen vill vinna även om det är träningsmatch, det är klart att man testar och filar lite men samtidigt vill man ha med sig ett bra resultat.

Vinna, spela oavgjort eller förlora en träningsmatch på försäsongen har föga betydelse, mer än att man får ett kvitto på vart laget står i dagsläget.

– Det är alltid skönt med vinster, det är ett kvitto på att spelet funkar bra. Man lägger inte allt för stor vikt på det ändå.

 

Bandypuls.se sänder matchen för alla deras Pluskunder hos Mittmedia.
Är du inte Pluskund så kan du köpa matchen som pay-per-view för 59:-.
Klicka här för att komma till sändningen >>>

Sandvikens AIK – VSK Bandy
Onsdag 6/9 19.00
Göransson Arena

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer