Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Spelar ingen roll” – Michael Carlsson


Säsongens första utomhusmatch väntar för VSK Bandy när man ikväll möter IK Sirius på Studenternas IP. – Vi har en uppgift att utföra, spegelblankt eller knottrig is spelar ingen roll, säger Michael Carlsson inför kvällens match.

Nu ser väderprognosen för tisdagskvällen i Uppsala bra ut, men skulle isen bli ospelbar så finns en plan B.

– Absolut, det finns det. Jag bryr mig inte om vad det är för väder och vind. Vi har en uppgift att utföra, spegelblankt eller knottrig is spelare ingen roll.

VSK möter ett IK Sirius som har två oavgjorda matcher och en förlust här i inledningen av Elitserien.

– Sirius har blandat och gett hittills. Ser man spelare för spelare så är det ett bra lag och hela föreningen är lite på uppgång. Det brukar alltid vara kul att komma till Studenternas och spela, säger Carlsson och fortsätter.

– Jag tror att de kommer ut med en jäkla vilja och att de kommer kriga i 90 minuter. Det är det vi har framför oss.

För er del så har VSK tre raka vinster, vad kan ni bygga vidare på?

– Vi har tagit kliv hela tiden och har planer på att fortsätta stegra oss, samtidigt som vi tycker att vi är på en bra nivå nu för att vinna matcher. Det gäller att hålla det enkelt och göra det vi ska.

Simon Jansson har missat säsongsinledningen men är aktuell för spel ikväll.

– Simon är en spelare som kan göra lite oväntade saker och låsa upp en låst match. Vi vill ha alla spelare friska och krya, nu har vi fått ett verktyg till i vår verktygslåda.

Matchen kan ni se på www.bandyplay.se. Köp antingen ett abonnemang för 289:-/månaden och få tillgång till ALLA Elitseriematcher, eller endast den här matchen för 99:-.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer