Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Spelar ingen roll vilka som står på andra sidan” – Mikael Olsson


Ett nytt år är inlett och ännu en toppmatch står för dörren när serieledande Hammarby IF kommer till Västerås och ABB Arena Syd. – Hammarby har imponerat och gått oerhört starkt hela säsongen, säger Mikael Olsson inför matchen.

VSK avslutade 2017 med en förlust borta mot Villa Lidköping trots att man bara två dagar tidigare gjort en utomordentlig insats hemma mot regerande mästarna Edsbyns IF.

– Vi har blandat och gett på slutet och har varit lite svagare borta, vad det beror på är svårt att säga. Nu har vi hemmamatch imorgon och där är vi obesegrade den här säsongen, här behöver vi inte fundera så mycket.

Hammarby IF toppar Elitserien på 28 poäng, fyra poäng före VSK som ligger på femteplats. Med andra ord väntar en ny toppmatch.

– Hammarby har imponerat och gått oerhört starkt hela säsongen, men vi är ändå bara fyra poäng bakom och har gjort bra insatser under säsongen. Ska vi ta poäng lär vi upp några snäpp sen förra matchen. Kapaciteten för det vet jag finns.

Mellan jul och nyår spelades det tre matcher på fem dagar och sedan har det varit ett uppehåll fram till morgondagens match.

– Normalt sett gillar vi täta matcher men det är klart att det var skönt med ett break efter tre matcher på fem dagar, även om vi har tränat och kört på bra.

Hur bra koll har ni på Hammarby?

– Även om vi har koll på hur motståndarna spelare så fokuserar vi mest på oss själva. Vi vill inte anpassa oss efter motståndet utan vi ska göra det vi ska göra i första hand, då spelar det ingen roll vilka som står på andra sidan.

VSK Bandy – Hammarby IF
Fredag 5/1 19.00
ABB Arena Syd

Klicka här för att köpa biljetter till matchen >>>
Klicka här för att streama matchen >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer