Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: Sportklubben ställs mot Sandvikens AIK


Det är dags för herrlagets tredje träningsmatch, nu ställs man mot Sandvikens AIK som gör sin första. – Det blir en värdemätare redan nu, säger Michael Carlsson.

Herrlaget har två träningsmatcher i ryggen med två vinster, 7-5 mot Hammarby IF och 6-1 mot Falu BS.

– Vi har genomfört matcherna bra och tagit till oss av det vi vill göra. Vi ser energifyllda ut och har en stor spelglädje och det är det man vill se. Vi föder varandra med bollar och har ett bra lir.

Nu väntar säsongens första bortamatch när man ställs mot Sandvikens AIK i Göransson Arena. Ett möte som numera blivit ett klassiskt försäsongsmöte.

– Det har blivit så att vi haft den här matchen stående några säsonger. Det är tidigt på säsongen men det blir en värdemätare redan nu och det är därför vi lagt den tidigt.

Vad kommer VSK att fokusera på imorgon?
– Vi vill fortsätta bygga vidare på det vi startat igång den här säsongen. Det är ganska många nya saker och många nya spelare, vi jobbar kontinuerligt med grunderna och att få in de nya spelarna i vår grupp och vårt spel.

Det är till stora delar ett nytt VSK som står på isen i år, där man dels ändrat om i formationen men också flyttat några spelare till nya eller nygamla positioner.

– Vi tycker att det har slagit väl ut. Det ser intressant ut med de omflyttningar vi gjort och det blir en ny dynamik i laget där vi får en annan balans. Jag tror att spelarna tycker att det är kul att vi testar nya saker och att vi tar det till en ytterligare nivå.

Ted Bergström vilar fortsatt från spel, i övrigt är hela spelartruppen tillgängliga för träningsmatchen mot Sandvikens AIK.

TRÄNINGSMATCH
Sandvikens AIK – VSK Bandy
Tisdag 4/9 19.00
Göransson Arena

Bandypuls.se sänder matchen, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer