Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Svårspelad bortamatch” – Michael Carlsson om bortamatchen mot Bollnäs GIF


Efter ett VM-uppehåll drar slutskedet av Elitserien igång redan imorgon kväll då VSK åker upp till Sävstaås för att ställas mot Bollnäs GIF. – En svårspelad bortamatch, säger Michael Carlsson inför omgången.

Det återstår tre matcher för alla Elitserielag i en fortsatt väldigt jämn Elitserietabell. Det skiljer fortsatt tre poäng mellan VSK på femteplats och Sandvikens AIK på förstaplats.

– Det ska bli väldigt kul att sätta igång efter uppehållet. Nu väntar tre matcher på sex dagar och det är bra att få upp tempot inför slutspelet, vi vill fortsätta med den bra känsla vi har.

På onsdagskvällen är det Bollnäs GIF som står på andra sidan, fjolårets finalist. Laget ligger för närvarande på sjundeplats, tre poäng före Broberg/Söderhamn som ligger precis utanför slutspelsplats.

– Det är en svårspelad bortamatch på Sävstaås, det brukar alltid bli tajta matcher där. Vi är sugna på att åka upp, vara bra och komma in i vårt spel igen.

VSK hade bara två spelare med i den svenska VM-truppen vilket gjort att i princip hela laget kunnat träna ihop på hemmaplan.

– Dels tycker vi om att folk är med i landslaget, vi vill gärna ha med så många som möjligt. Samtidigt är det bra för truppen att vi har många hemma och tillgängliga för träning. Det är lite lättare att träna ned sig när man har många hemma, att många blir trötta samtidigt och att hitta en gemensam formtopp här längre fram.

Bollnäs GIF – VSK Bandy
Onsdag 7/2 19.00
Sävstaås IP

Klicka här för att streama matchen på bandyplay.se >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer