Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Vi vill ta några kliv till” – Carlsson inför avgörandet om andraplatsen


Nu ska grundserien avslutas. Grönvitt mot svartvitt i en duell om andraplatsen. – Två lag som haft sina holmgångar genom åren, säger Michael Carlsson inför tisdagens avgörande.

Vi har varit inne på det tidigare. VSK slutar på tredjeplats vid oavgjort resultat, förlust eller vinst med ett mål. Men vid vinst med två mål eller fler tar man klivet förbi Sandvikens AIK i tabellen.

– Kul att det är mycket som står på spel inför sista omgången och att vi får en tät och bra match inför slutspelet.

Hur viktig är matchen?
– Framförallt är den kul att spela, sen betyder den väldigt mycket för båda lagen. Det kommer bli en härlig inramning imorgon och två lag som kommer vara bra, säger Carlsson och fortsätter prata om slutspelskaraktären på matchen;

– Det är perfekt att få tagga upp såhär. Det är mycket som står på spel och att gå ju och kunna prestera under de här premisserna är ju härligt, det bygger vårt lag. Vi ser fram emot matchen väldigt mycket.

Vanligtvis under de senaste åren har den sista omgången i Elitserien varit betydelselös för själva tabellplaceringarna, men i år lever flera tabellplaceringar in i det sista.

– Det är såhär man vill att det, att mycket står på spel inför slutspelet. Sett till matchen här så är det två lag som tycker om att möta varandra och två lag som haft sina holmgångar genom åren, det ger en extra nerv till det hela.

Inför säsongen var VSK långt ifrån favorittippade. Men under säsongen har VSK övertygat och inför sista matchen lever en absolut topplacering i allra högsta grad.

– Vi har gjort det väldigt bra och lagt ner ett hårt jobb sedan vi träffades i april. Vi försöker bygga på oss hela tiden och bli bättre och bättre och det kommer inte vara någon skillnad i slutändan på säsongen, vi vill ta några kliv till.

 

E L I T S E R I E N
VSK Bandy Herr – Sandvikens AIK
Tisdag 12/2 19.00
ABB Arena Syd

Biljettlänk >>>
Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

 

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer