Herr: VSK BANDY ÄR WORLD CUP-MÄSTARE 2016!

VSK Bandy vann World Cup-finalen mot Villa Lidköping med 4-1. Detta är klubbens sjunde World Cup-titel vilket är bäst av alla lag i världen. Med andra ord, Mesta Mästare i Sverige och världen!

Tobias Holmberg gav VSK ledningen i den fjärde minuten när han skaffade sig skottläge i höjd med straffområdet. Minuten senare kvitterade David Karlsson. I den 19:e minuten spelade Simon Folkesson, som är tillbaka efter hjärnskakning, in till Max Mårtensson som styrde upp bollen i nättaket.
Halvtidsresultat: 2-1

Tretton minuter in i andra halvlek utökade Tobias Holmberg på till 4-1. Med åtta minuter kvar av matchen tog Villa Lidköping timeout och flyttade upp laget i banan. Men något mer mål från de blåvita blev det inte, istället kunde Simon Jansson punktera matchen helt med sitt 4-1-mål i slutminuterna.
Slutresultat: 4-1

1-0 (4) – Tobias Holmberg (Jacob Bucht)
1-1 (5) – David Karlsson (Christoffer Norin)
2-1 (19) – Max Mårtensson (Simon Folkesson)
————————————————————–
3-1 (43) – Tobias Holmberg (Jonas Nilsson)

Villa Lidköping: 1x6min

Intervjuer med Anders Bruun, Andreas Bergwall och Michael Carlsson efter World Cup-titeln här >>>