Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

J20: Semifinal efter sent avgörande


På tisdagskvällen blev J20 klara för semifinal när man vann kvartsfinalreturen borta mot Sandvikens AIK med 5-4. Nu väntar Edsbyns IF i semifinal.

J20 förlorade den första kvartsfinalen på hemmaplan med 3-2 och var tvunget att vinna bortamatchen med två mål eller med fler bortamål vid uddamålsvinst.

I halvtid ledde Sandvikens AIK med 1-0 och gick upp till 3-0 tio minuter in i den andra halvleken. Sedan började upphämtningen. Andreas Jonsson, Erik Andersson och Oscar Wingård stod för varsitt mål fram till 3-3 och Jacob Porswald satte 3-4 i den 84:e minuten. Vid det här läget hade VSK en fot i semifinalen.
Men Sandvikens AIK och Rasmus Linder ville annat och i den 90:e minuten kvitterade Rasmus till 4-4 och Sandviken var i förarsätet. Då klev Max Mårtensson fram och kunde sätta 4-5 till VSK i den 91:a minuten och när domaren blåste av fyra minuter senare var VSK klara för semifinal.

Den första semifinalen spelas i Västerås på måndag, 13/3, 19.00. Returen spelas i Edsbyn på torsdagen samma vecka, 16/3 19.00.

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se
Foto: Stefan Borg

VSK_Logga_555


[fb_like]

Kommentera

kommentarer