Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Boström tar över P20


I förra veckan gick VSK P20s dåvarande tränare och VSK Bandy skilda vägar och sedan dess har klubben letat efter en ersättare. Nu står det klart att förre storspelaren Göran Boström kliver in och tar över huvudansvaret för P20. – Alltid spännande att ta nya utmaningar, säger Boström.

Under veckan har P15-landslaget haft träningsläger i Västerås, där Göran Boström är förbundskapten.

– Jag har pratat med ”Lillis” (Stefan Jonsson) och några till både före och under säsongen om lite saker. Sen var vi här nu och hade läger med P15-landslaget och det här dök upp lägligt. Jag kör säsongen ut till att börja med.

Sedan tidigare har Boström tränat Västanfors IF och ungdomslag från bandyskola upp till P18-nivå, nu antar han nästa utmaning och tar över VSKs P20.

– Det känns väldigt lockande och det har alltid varit spännande att ta nya utmaningar. Först ska jag lära känna grabbarna och sedan försöka tillföra lite spets på allt det de redan kan.

Redan nu under fredagseftermiddagen genomför Boström första ispasset med sitt nya lag.

– Jag har inte träffat nån av grabbarna än men har lite koll på vilka de är, jag har fått sms från ”Lillis” med bilder och namn, haha!

P20 går som tåget i Juniorelitserien och har på de tio inledande matcherna sju vinster och tre oavgjorda matcher. VSK ligger på en andraplats, en poäng bakom Villa Lidköping men VSK har en match mindre spelad.

– Jag har inte pratat mål med någon så än, men mitt mål är att försöka vinna varje match. Tar man det målet längre fram i mars så är det en buckla man ska stå med.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer