Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Carlström förblir grönvit


Målvakten Sara Carlström stannar kvar i Västerås och VSK i minst två säsonger till, hon och klubben är överens om ett kontrakt som sträcker sig 2+1 år. – Tror att alla kan få en nytändning, säger Sara.

Den senaste veckan har det blivit klart att VSK värvar Emelie Åkerlund från AIK, att Olle Wiberg tar över huvudansvaret för damlaget och att norske landslagsstjärnan Charlotte Selbekk stannar i VSK. Nu har även målvakten Sara Carlström skrivit på ett nytt kontrakt.

– Det känns jättekul, vi har ett ungt och bra lag och vi blir bättre och bättre hela tiden.

Att det fortsatt blir Västerås och VSK beror till stor del att Carlström trivs i laget. Även om det är skönt med det uppehåll man nu är uppe i.

– Jag trivs väldigt bra här, både utanför och med bandyn. Det känns som ett bra ställe att bo och spela på. Just nu är det väldigt skönt med ett break men det ska bli kul att börja träna igen och träffa alla i laget.

Säsongen 2017/2018 fick ett snöpligt slut med uttåg i semifinalspelet. Nu blickar laget och Carlström mot nästa säsong.

– Vi fick inte ihop det när vi skulle få ihop det, vi kan prestera mer än vi gjorde då. Får vi ihop det och toppar formen när vi ska så kan det bli riktigt bra. Jättekul att både Emelie kommit in och att vi har en ny tränare, jag tror att alla kan få en nytändning.

LÄS MER: Olle Wiberg tar över damlaget
LÄS MER: Selbekk stannar i Västerås
LÄS MER: Paret skriver på för VSK – Åkerlund och Engström klara

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer