Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Landström skriver nytt kontrakt och stannar i tre år


Talangen från Småland, Martin Landström, skriver ett nytt kontrakt med VSK Bandy som sträcker sig tre säsonger framåt. – Jag är stolt att få chansen att spela i VSK minst tre säsonger till, säger Landström.

För snart ett år sedan presenterades Martin Landström som VSK-spelare. Nu är klubben och Landström överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2020/2021.

– Det känns såklart jätteskönt, jag är stolt att få chansen att spela i VSK minst tre säsonger till. Det är inte något som vem som helst får göra.

Trots att du hade ett år kvar på det tidigare kontraktet så väljer du att skriva på ett nytt som sträcker sig tre år. Varför då?

– Jag trivs bra i både föreningen och i staden. Jag känner att i VSK så får jag de bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas både på isen och vid sidan om. Jag har även sökt högskola här i Västerås till hösten och den utbildningen är på tre år så det känns tryggt att veta att jag blir kvar även i SK.

Efter säsongen som gick kom en fråga från Michael Carlsson och Michael Campese om Landström ville skriva ett nytt kontrakt.

– Jag vill ta den chansen och tryggheten och jag ska ändå stanna i och med högskolan, så då behöver jag inte fundera så mycket.

Försäsongen är igång sedan några veckor tillbaka och jobbet mot kommande säsong är i full gång.

– Vi tränar på bra och så fort man är nere själv så är det folk och tränar. Alla är sugna och vill göra ett bättre år än förra året, det vill jag också. Alltid kul att träffa alla i laget och vi har ett mål att prestera bra nästa säsong.

Även de fem nyförvärven har imponerat på Landström.

– Jag ser fram emot säsongen redan nu. Konkurrensen kommer öka och det kommer förhoppningsvis bli ännu bättre träningar med fem jättebra nyförvärv. Jag tror att vi kan utvecklas som lag och individuellt kommande säsong.

Klubbchef Michael Campese:
Att som sista uppgift få vara med och se till att Martin blir kvar hos VSK minst till och med säsongen 2020/2021 känns oerhört bra.
Vi har diskuterat detta en tid och VSK har inte haft något att fundera på.

Nu när Martin väljer att skriva på för ytterligare säsonger visar det att han trivs och tror på VSK som förening och vad som komma skall, ett riktigt symbolvärde för VSK!

Martin visade redan sin första säsong att han har oerhört mycket i sig som spelare. Martins sinne och tankesätt är egenskaper kommer att ge honom själv och VSK en mycket fin tid tillsammans. ”Perfect match”!

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer