Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Oscar fortsätter i Gröhnvitt


Ytterhalven Oscar Gröhn väljer att stanna i moderklubben VSK i minst två år framöver. – Vill vara med på resa som ligger framledes, säger Gröhn.

Efter en tids fundering står det klart att Oscar Gröhn stannar i Västerås och VSK.

– Det har dragit ut lite på tiden men det är skönt att det är färdigt. Anledningen till att det dragit ut beror på lite olika delar. Vi har haft en dialog fram och tillbaka, nu är det spikat och klart.

Varför väljer du att stanna i VSK?

– Dels har jag spelat här hela min karriär och jag trivs bra i stan, trivs i laget och vill vara med på resan som ligger framledes.

Den resa Gröhn pratar om är en treårsplan som håller på att läggas fram. Den börjar här och nu med en föryngring av laget.

– Det är alltid positivt att få fram spelare från orten som brinner för klubben, det ska man aldrig underskatta. Föryngringen har skett successivt men blivit mer påtaglig nu när ett par äldre slutat eller gått vidare. Det är unga och hungriga spelare som kommer in och det är bara positiv energi.

Klubbchef Michael Campese om Oscar Gröhn:
Känns riktigt bra att vi har hittat en lösning på två år med Oscar som har VSK i blodet. Vi vet att han alltid gör allt han kan för laget och klubben på träning och match det är det absolut viktigaste för honom.

Har haft förmånen att få ta del av Oscars förhållningssätt till VSK i 10 år, han är en av dem som skall bära arvet vidare. Vill också lyfta fram att han hela tiden förstår klubbens ekonomiska förutsättningar och bidrar när det behövs och det behövs just nu.

Han var också med i laget som överraskade alla 2009, så den kunskapen finns också att förmedla.

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer