Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

P03: Summering av säsongen


Efter beslut av gruppen av spelare och föräldrar åkte vi aldrig till Ryssland, som P-02 gjorde året innan oss som äldsta lag men nästan.
Vi startade säsongen med att åka till Kalix en resa på 90 mil enkel resa. Där fick vi dels känna på lite av den kommande kylan och känna på andra lag från Finland. VSK P03 visade prov på kvalitet både på isen med att vinna hela turneringen samt en kvalitet som grupp utanför plan. Det goda uppförande på plan och utanför resulterade i att P03 fick mycket beröm från alla håll och kanter, som hördes ända till sportchef Campese.

Väl tillbaka i serielunken fortsatte den fina formen på alla de sätt. I de två serierna i Stockholm respektive Mellansvenska gjorde vi goda resultat och fick Hurra ett antal gånger i omklädningsrummen. När Mellansvenskas spelschemaläggare ändrade förutsättningarna för vårt lag som vi delade med P04 visa vi att en svensk tiger… inte i alla lägen.
I Stockholmserien visade vi verkligen vilket starkt lag som efter denna säsong lämnar ungdomssektionen för att nu kliva in i elitlagen. Av 18 matcher i Stockholmserien förlorade vi endast tre (3). Det hurrades många gånger i omklädningsrum runt om i Stockholm under vintern.

Visa av våra framgångar tog vi oss an en ny cup denna gång på Gubbängens nya fina sköra is. Nya lag att möta och nya förutsättningar. Som vanligt gjorde laget en magnifik insats igen. De spelade och räknade mål och till sist spelade vi en match om tredjeplatsen. Då spelarna under åren jobbat ihop pengar kunde vi även denna gång bo på hotell. Som vanligt fick VÅRA spelare beröm för sitt uppförande.

Vi har under säsongen inte bara tränat och tränat och tränat med spelarna, vi har även pratat med dem.
Vi tror att det också har utvecklat dem både som spelare och människor. De har individuellt fått svara på frågor som.
-Vad behöver du jobba med?
-Vilken är din vision som bandyspelare?
-Vad är bra med laget?
m.fl frågor

Till sist vill vi tacka alla föräldrar som ställt upp som hejarklack, matchsekreterare, ordnat sprickor isen, nattvakter på skola, letat bollar i snödrivorna m.m.

Nu lämnar vi över dessa bandyspelande ambassadörerna till VSK P 16 med en anekdot från ett lärarrums Whiteboard.

Nisse har fått en bandspelare en Sony, nej förlåt han har fått en son en bandyspelare, ska det vara.

Tack för i år

Ledarna P03

VSK_Logga_555


[fb_like]

Kommentera

kommentarer