Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

P08: Avstamp inför säsongen


Efter en fantastisk första säsong som lag för VSK P08 har vi nu vilat ordentligt under sommaren och kommer tillbaka till isen mer laddade än någonsin. Några har kört sommarbandy, vissa tränat fotboll och vissa har nog bara badat och njutit. Men nu så är det dags igen – fötterna har vuxit, träningströjorna för små, klubborna för korta – ja, det är mycket att fixa inför starten. I år blir det fler matcher, tuffare träningar och bättre spel – vi lärde oss så mycket förra säsongen så det kommer att bli väldigt spännande att så var årets resa bär.

Vi är ca 25 st spelare och 8 st ledare, några har lämnat oss under sommaren men vi hoppas att kunna förstärka laget med några killar till. Det var kul att vi alltid kunde ha med minst två lag per poolspel förra säsongen.
Vi kommer dock också att ytterligare behöva aktivera fler föräldrar till ledartruppen – alltifrån att slipa skridskor, jaga pengar, ställa upp som kioskpersonal vid A-lagsmatcher samt till att baka till vår kiosk på vårt eget poolspel. Detta är otroligt viktigt för vårt lagbygge!

Målet med säsongen kommer att vara att ha kul, bli bättre kompisar, kämpa för varandra, lära oss mer om spelet men också förstärka vår respekt för varandra och vår motspelare.

Nu kör vi!

 

Ledarna VSK Bandy P08


[fb_like]

Kommentera

kommentarer