Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Rösta på Folkets Pris till årets Idrottsgala


Vem har gjort det största avtrycket inom Västeråsidrotten det senaste året? Det avgör du!

Skriv namn på den du lägger din röst på och sms:a till 076-1199781.
Röstningen pågår till och med den 8 nov , kl 21.00

De nominerade:
Frida Berggren VSS
Frida har under de senaste åren visat att hård träning och målmedvetenhet ger framgångar. Frida tillhör idag gruppen direkt under den yttersta svenska eliten. Vid SM tävlingarna i vintras så erövrade hon 2 SM guld och 3 bronsmedaljer. Vid sommarens SM vecka i Borås så tog Frida 2 silvermedaljer – ytterst talangfull!

Roland Nilsson Västerås Ryttarförening
Roland Började med ridskola 1967 och har utbildat flera framgångsrika ryttare. Har har själv ridit i hopplandslaget där han också har varit förbundskapten. Roland har dessutom blivit vald till värdens bästa banbyggare

Jonna Adlerteg Eskilstuna gymnastikförening . Fd. Västerås gymnastikförening
Jonna Adlerteg är tillbaka på den internationella tävlingsscenen och det med besked. Efter en långvarig skada och ett tävlingsuppehåll på 1 ½ år så segrade hon i världscupfinalen i barr och fick hänga en guldmedalj runt halsen

Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, (fd VSK)
Fostrad i Franke därefter spel i VIK Fotboll och VSK. Proffs i Benfica och Manchester United.Vann U21-EM och är nu etablerad i A-landslaget.

Malin Persson VSK Bandy
Malin har det mesta som en modern bandyspelare ska ha. Hon har en enorm fart och en bländande teknik. Dessutom är spelförståelsen av världsklass och hon har en otrolig arbetskapacitet. SM-silver som lagkapten.

Andreas Bergwall VSK Bandy
Med inställningen att ta var enda boll så är bandymålvakten Andreas Bergwall unik. Det är just den inställningen som gör att han åter igen, som Sveriges målvakt tar guld i VM. Andreas är en av de allra största och mest framgångsrika bandyspelarna i Sverige. Han har flest landskamper och har erövrat 5 SM Guld, det senaste med VSK 2016 och 6 VM guld det senaste 2017 som avgjordes i Sverige.

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer