Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Tack för allt, Michael Campese!


Idag, fredagen 4 maj, gör Michael Campese sin sista dag som klubbchef för VSK Bandy. Han lämnar nu Västeråsidrotten för att ta över som klubbdirektör för Brynäs IF.

Efter tio år inom Västerås SK kom det till slut ett jobberbjudande som var för intressant för att tacka nej till. Campese har drivit VSK Bandy främst utanför planen där han med sitt kreativa tänk skapat flera plattformar på marknadssidan, bland annat Västerås Affärsnätverk, Schysst Business och kanske främst sett till att klubben tagit och tar ett socialt ansvar i Schysst Framtid. Campese har även varit pådrivande i utvecklingen av både herr- och damlaget. Klubben vill tacka det djupaste för dessa tio år och önskar både dig och Brynäs IF stort lycka till framöver.

Här nedanför ser ni kommentarer från VSK Bandys ordförande, lagkaptenerna, hedersordförande och en f.d. ordförande.

Ordförande, Gisela Stockhaus:
Med ett fantastiskt driv, engagemang, fingertoppskänsla, hårt jobb och stort hjärta har Micke drivit VSK Bandy till nya framgångar under sina tio år. Micke har lärt oss att ingenting är omöjligt bara man vill tillräckligt mycket och vågar stå fast vid sina beslut. Att våga gå vägar ingen annan gått förut, tack Micke för att du har fått oss att ”hoppa från 10:an”, att våga ta vår förening in i framtiden- det är ovärderligt.

Stort lycka till med ditt nya uppdrag!
Gisela Stockhaus

Lagkapten för herrlaget, Magnus Joneby:
I tio år har vi kamperat ihop. Under dessa tio år så har du tagit VSK till en ny nivå. Vi har alltid varit Mesta Mästarna och Sveriges mest anrika bandyförening men på något sätt efter dina tio år, så är jag mer stolt än någonsin att vara Grönvit och vårt klubb- varumärke är större än störst.
Ditt stora jobb på marknadssidan vet alla om och allt slit du lagt ner för att ta klubben framåt i en tuff bransch för att ge oss spelare förutsättningar att kunna prestera som bäst. Du tog oss tillbaka till nivån där vi återigen kunde värva hit stjärnor utifrån och är nu klubben som alla andra ser upp till. Här vill jag även passa på att tacka Sara och din familj för att all tid vi fått med dig.

Din bästa sida Campo, är att du alltid får med dig människor runt dig. Dina “småtal” om vad som är viktigt och vad VSK står för, vet jag att alla spelare kommer att sakna. Dessa tal gav oss alltid en rejäl dos av tändvätska.
Du har också alltid känts som en extra spelare, hade du bara kunnat åka ens lite skridskor så hade du med garanti försökt ta dig in på planen.

Du har alltid stått upp för mig och mina lagkamrater och för det tackar jag dig. Vi har många fina minnen ihop. Mitt personliga favoritminne är SM-guldet 2009. Då var vi både rookies och sedan dess har det hänt mycket.
Någon kommer nu att ta din plats men ingen kommer någonsin att ta din pall, det lovar vi dig. Du är väl värd ditt nya jobb och vi önskar dig stort lycka till. Vi kommer sakna dig.

Grattis Brynäs, verkligen grattis.
Magnus Joneby

Lagkapten för damlaget, Malin Persson:
Som ny i Västerås har jag under dessa två år förstått Mickes betydelse för klubben och även det sociala i hela staden. Han har ett fantastiskt engagemang och en förmåga att förändra och våga skapa framgångar.

För mig personligen och för damlaget har Micke varit en viktig drivkraft i att lyfta oss framåt och ge oss de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Tack för att du har lyft och utvecklat hela VSK och ett stort lycka till i din nya roll i Brynäs.
Malin Persson

Hedersordförande Karl-Erik Eckemark:
Micke Campese har i sin roll som pådrivande och kreativ klubbchef hela tiden verkat för att VSK Bandy ska vara en ledande förening både sportsligt, ekonomiskt och inte minst socialt för att stärka VSK:s varumärke.

Det har alltid varit en stor glädje att få samarbeta med Micke och se hur han har utvecklats i sin roll i både medgång och motgång. Mickes betydelse för VSK:s framgångar under hans tioårsperiod är således oerhört stora och viktiga. Särskilt bör framhållas Mickes eminenta förmåga till marknadsföring av VSK och kommunikation med alla intressenter; sponsorer, media, publik och inte minst alla medlemmar i VSK.

Stort TACK för allt gott Du har uträttat under Dina 10 år i VSK och lycka till i Din nya tjänst i Brynäs.
Karl-Erik Eckemark

F.d. ordförande och nuvarande sponsor Mats Andersson:
Jag var med och tog beslutet att anställa Micke som klubbchef. En roll som vi inte hade i föreningen och i ett läge där det egentligen inte fanns utrymme för mer kostnader. Det var alltså ett kontroversiellt beslut. När man nu ser tillbaka på vad han uträttat så var det ett beslut som var det bästa styrelsen tagit.
Han har lyckats lyfta föreningen på alla nivåer under dessa tio år. Micke gör det med en aldrig sinande energi och ett engagemang som är beundransvärt. Han är modig och besitter en kraft som är ovärderlig i förändringsarbete. Dessutom är han en bra kompis som inte har svårt att visa känslor.

Jag hade naturligtvis, egoistiskt tänkt, önskat att han skulle vara kvar i VSK minst tio år till men unnar honom att få prova sina talanger i ny miljö.

Stort tack Micke och stort lycka till.
Mats Andersson

 

 

VSK Bandy
Foto: Henrik Mill
Foto: Privat


[fb_like]

Kommentera

kommentarer