Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Ungdom: VSK tog hem Lilla Allsvenskan – straffar avgjorde


I helgen spelades Lilla Allsvenskan (Håkan Sundin Cup) på Lugnet i Falun. Grönvitt stod som slutsegrare och det är första vinsten för VSK sedan 2013. Ett stort grattis till alla spelare och ledare i VSK Bandy P15!

Här kommer en summering av helgen från ledarteamet i VSK Bandy P15:

Efter en sedvanlig trevande inledning blev det på lördagen först förlust mot GT/76 med 1-2.

Efter lunch och lite vila var laget fast beslutet att vinna resterande gruppspelsmatcher för att ta en semifinalplats, vinst 2-1 mot Falu BS följt av vinst mot Selånger SK 8-1 avslutade dagen.

Andraplatsen i Grupp A innebar att vi ställdes mot ett TB Västerås som vunnit sina tre matcher i Grupp B, efter en otrolig kämpainsats/urladdning så var ställningen 0-0 efter 2×25 min, matchen gick till straffar där vi drog det längsta strået denna gång.

I finalen ställdes vi återigen mot GT/76 och grabbarna var otroligt revanschsugna och inte alls nöjda med att bara komma till final utan denna skulle vi bara vinna till varje pris.

Efter 0-0 i halvtid så hamnar vi i underläge med 0-2 men vi fortsätter som vi sagt och reducerar och kvitterar, matchen går till förlängning men inga mål trots en del chanser.

Även denna match går till straffar som vi vinner, kändes som vi hade vi fått lite rutin på detta nu och straffskyttarna såg otroligt coola ut och vår målvakt Mikas Miniotas var säkerheten själv.

Turneringens bästa målvakt: Mikas Miniotas, Västerås SK
Turneringens bästa försvarare: Lukas Wallinder, Västerås SK
Turneringens assistkung: David Belin, Västerås SK

Efter en fantastisk kul helg med ett härligt gäng ser vi nu alla i och med segern fram emot Mini World Cup nästa år !

Leadarteamet VSK Bandy P15


[fb_like]

Kommentera

kommentarer