VSK vann premiären mot Ljusdals BK med 5-2!

Det var ett regnigt Ljusdals IP som välkomnade VSK Bandy denna premiärfredag. Tobias Holmberg gjorde säsongens första VSK mål när VSK vann med 2-5 över Ljusdals BK.

En timme före match började regnet komma och ökade smått i styrka till matchstart. VSK förde spelet så gott det gick, men regnet fortsatte och spelet blev därefter. Tobias Holmberg gav VSK ledningen och gjorde VSK:s första mål för säsongen då han blev frispelad av Janne Rintala och satte bollen stensäkert i mål. Kvitteringen kom på straff i den 31:a minuten av Kalle Mårtensson. Två minuter senare återtog VSK ledningen genom Johan Esplund som var framme på en hörnretur och petade in bollen.
Halvtidsresultat: 1-2

I början av den andra halvleken var spelet jämt, men VSK jobbade sig in i matchen och i den 70:e minuten utökade Jonas Nilsson VSK:s ledning till 1-3 efter inspel från Oscar Gröhn. Tobias Holmberg gjorde sitt andra mål för kvällen när han utökade till 1-4 i öppet mål, efter inspel från Janne Rintala. Även Jonas Nilsson gjorde två mål ikväll när han sprätte in bollen från nära håll i den 84:e minuten. Ljusdal reducerade i matchens 87:e minut på hörna.
Slutresultat: 2-5