Biljetter 2023/2024 | Köp din biljett här >>>

Biljetter VSK Bandy Dam 2023/2024

Ordinarie
Ståplats: 70:-
Sittplats: 100:-

Ungdom (17-19 år)
Ståplats: 30:-
Sittplats: 50:-

MDU-studenter
Ståplats: 30:-
Sittplats: 30:-

Pensionär
Ståplats: 50:-
Sittplats: 70:-

Medlem i VSK Bandy
Ståplats: 50:-
Sittplats: 70:-

VSK Sports
Ståplats, Sektion A: 50:-
(Rabattkod fås via VSK Sports)

Biljetter VSK Bandy Herr 2023/2024

Ordinarie
Ståplats: 160:-
Sittplats: 200:-

Ungdom (17-19 år)
Ståplats: 50:-
Sittplats: 90:-

MDU-studenter
Ståplats: 50:-
Sittplats: 50:-

Pensionär
Ståplats: 100:-
Sittplats: 140:-

Medlem i VSK Bandy
Ståplats: 100:-
Sittplats: 140:-

VSK Sports
Ståplats, Sektion A: 100:-
(Rabattkod fås via VSK Sports)

Fri entré för barn och ungdomar t.o.m. 16 år

Alla barn och ungdomar till och med 16 år har fri entré på alla hemmamatcher.

Om man som barn och ungdom vill sitta ned så kostar detta 40:-, och dessa biljetter köps i biljettluckan utanför arenan i anslutning till match. Biljettluckan öppnar 1 timme före avslag.

Information om biljetter 2023/2024

Du får din matchbiljett till din mailadress som en PDF. När du kommer till arenan plockar du fram telefonen, letar upp din biljett och visar för våra funktionärer som scannar in dig.

Säsongskort 2023/2024

Säsongskortspriser

Ordinarie
Ståplats: 2100:-
Sittplats: 2600:-

Pensionär
Ståplats: 1500:-
Sittplats: 2000:-

Medlem i VSK Bandy
Ståplats: 1500:-
Sittplats: 2000:-

Ungdom (17-19 år)
Ståplats: 700:-
Sittplats: 900:-

 

Fri entré för barn och ungdomar, 0-16 år.

 

Klicka här för att komma till säsongskortsbokningen >>>

Information om säsongskort 2023/2024

Till säsongen 2023/2024 har vi valt att ha ett och samma säsongskort för dam- och herrlaget. Det innebär att alla hemmamatcher ingår, Svenska Cupen, träningsmatcher, seriespel och slutspel. Säkra ditt säsongskort redan nu!

 

I VSK Bandys arbete att verka för ett hållbart samhälle kommer alla säsongskort att vara digitala. Du har dock möjligheten att som tillval lägga till ett plastkort mot en kostnad på 200kr.

 

Om restriktioner råder när säsongen börjar kommer vi att informera säsongskortsinnehavare hur urvalsprocessen kommer att gå till.

 

Läs mer hos Folkhälsomyndigheten >>>

För allas säkerhet och trivsel gäller följande ordningsregler:

• Besökare är skyldig att på anmodan underkasta sig visitation.

• Det är inte tillåtet att till arenan medföra alkohol och andra droger.

• Det är inte tillåtet att till arenan medföra, inneha, eller använda vapen, laserpekare, pyrotekniska varor, brandfarliga vätskor eller andra farliga föremål.

• Den som är påverkad av alkohol, droger eller andra berusningsmedel medges ej tillträde till arenan.

• Den som bär klädesplagg med text eller symbol som uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på hudfärg, nationellt, sexuell läggning, etniskt ursprung eller religion äger inte tillträde till arenan. Detsamma gäller den som önskar medföra flagga, banderoll eller annat föremål med sådan text eller symbol.

• Det är enligt lag inte tillåtet att maskera sig på ett sätt som försvårar identifikation och som kan befaras utgöra risk för ordningsstörning.

• Det är enligt lag inte tillåtet att inom arenan kasta föremål, om inte handlingen är befogad.

• Det är enligt lag inte tillåtet att beträda spelplanen eller angränsande område innanför staketet, om inte handlingen är befogad.

• Upptagning samt överföring av ljud och rörliga bilder får endast ske efter medgivande av arrangören. Samma sak gäller fortlöpande textrapportering via Internet eller annat medium.

• Om arrangören eller gästande förening, samband med matchen, på grund av en besökares otillbörliga beteende drabbas av böter, straffavgifter enligt Svenska Bandyförbundets tävlingsbestämmelser eller annan kostnad, är besökaren skyldig att till fullo stå för denna.

• Personer som gör sig skyldiga till överträdelser enligt dessa ordningsregler riskerar att arrangörs avstängas från samtliga bandyarenor upp till två år och anmälas till åklagare enligt lag om tillträdesförbud vid idrottsevenemang. Brottsliga överträdelser kommer att polisanmälas.

• Bandymatchen kan vara mediabevakad/kamera bevakad vilket kan innebära att dina personuppgifter samlas in i form av stillbilds-, rörligt material och ljudupptagningar. Materialet kan komma att användas av press, TV och annan media eller sociala nätverk. Arenans interna och lokala produktion kan innebära förekomst i mediakub, TV-apparater och sociala nätverk.

Frågor & svar

Jag har ett leg.kort från Svenska Bandyförbundet, hur gör jag då?
Ta med ditt leg.kort och gå till entré B, mot uppvisande av leg.kort och legitimation släpps du in i arenan.

 

Fri entré för barn & ungdomar
Barn och ungdomar t.om. 16 år går in fritt på alla matcher, på både dam- och herrlagets hemmamatcher. Är du 17-19 år kostar ett ståplatskort 700kr och ett sittplatskort 900kr för, inträde gäller för både dam- och herrlaget.

 

Jag vill ha min sittplats som jag haft de senaste säsongerna, hur gör jag?
Om du vill behålla din sittplats från tidigare säsonger, hör av dig till medlem@vskbandy.se och meddela detta. Vi reserverar tidigare säsongs sittplatser t.om. 15 september. Efter 15 september släpps platserna fria.

 

Vad händer om restriktioner kommer tillbaka?
Om restriktioner återinförs kommer vi att informera alla säsongskortsinnehavare kring hur vi kommer att hantera frågan beroende på restriktionerna ser ut. Säsongskortsinnehavare har alltid förtur.

 

Jag är medlem, har jag ingen rabatt?
Självklart har du det! Alla medlemmar i VSK Bandy har rabatterat pris på säsongskorten. Som medlem betalar du 1500kr för ståplats och 2000kr för sittplats. Du som medlem kommer få ett utskick via laget.se med en rabattkod som du fyller i. Har du inte fått rabattkoden? Hör av dig till dan.persson@vskbandy.se.

 

Alla säsongskort digitala
I VSK Bandys arbete att verka för ett hållbart samhälle kommer alla säsongskort att vara digitala. Detta för att minska användningen av plast.

 

Möjlighet att köpa till plastkort
Säsongen 2023/2024 kommer fortfarande möjligheten att köpa ett plastkort finnas. När du köper ditt säsongskort via Nortic finns ett tillval att lägga till ett plastkort till en kostnad på 200kr/kort. Du kommer fortfarande att få ditt säsongskort direkt digitalt, plastkortet kommer att produceras under hösten och finnas för uthämtning på kansliet strax innan seriestart.

 

Har du frågor, hör av dig till dan.persson@vskbandy.se