Svenska Spel | Gräsroten

Stöd VSK Bandy när du spelar hos Svenska Spel och bidra till att VSK Bandy får större del av den pott Svenska Spel årligen fördelar till Sveriges idrottsföreningar! Du kan välja upp till tre föreningar.

 

> Stötta VSK Bandy genom Gräsoten

 

Välj föreningar
Logga in på Svenska Spel och klicka dig till ”Min Profil”. Där finns en rubrik som heter ”Mina Föreningar – Gräsroten”. Klicka där och välj föreningar.

 

Poäng förvandlas till pengar
När du valt din/dina favoritförening/ar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad.

 

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

 

Kostar inget att vara med
En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

 

Behöver du se över ditt spelande? Hör av dig till Stödlinjen!
Hos Stödlinjen får du som spelar hjälp att ändra dina spelvanor genom stöd och råd. Du som är anhörig till någon som spelar är lika välkommen för stöd och råd. Läs mer på stodlinjen.se.

 

> Stötta VSK Bandy genom Gräsoten