Nu startar säsongskortsförsäljningen!

Äntligen är det dags för säsongskortssläppet. Vi behöver dig på läktaren i vinter, köp ditt säsongskort och säkra din plats för idrott i världsklass.

 

BILJETTSLÄPP, onsdag 8 september 14:00.

Klicka här för att köpa ditt säsongskort till damlagets hemmamatcher >>>
Klicka här för att köpa ditt säsongskort till herrlagets hemmamatcher >>>

Vad kostar säsongskorten?
Vi har valt att ligga kvar med ordinarie priser, 1800kr för ståplats och 2400kr för sittplats för herrlagets matcher samt 500kr för ståplats och 700kr för sittplats för damlagets matcher.

Fri entré för barn & ungdomar
Barn och ungdomar t.om. 15 år går in fritt på alla matcher, på både dam- och herrlagets hemmamatcher. Är du 16-19 år kostar ett ståplatskort 900kr och ett sittplatskort 1500kr för herrlagets matcher och 250kr för ståplats samt 400kr för sittplats för damlagets matcher.

Hur länge pågår säsongskortsförsäljningen?
Säsongskortsförsäljningen pågår till och med torsdagen 21 oktober 12:00. Efter detta klockslag stängs bokningen för säsongskort och bokningen för styckesbiljetter öppnas fredagen 22 oktober 12:00.

Jag vill ha min sittplats som jag haft de senaste säsongerna, hur gör jag?
Alla som hade säsongskort på sittplats säsongen 2019/2020 har under september månad förtur på sina platser. Vi kommer, i den mån vi har uppgifter, kontakta er de närmsta veckorna. Vill du redan nu boka in din plats, hör av dig till dan.persson@vskbandy.se.

Vad händer om restriktioner ligger kvar?
Om restriktioner återinförs kommer vi att informera alla säsongskortsinnehavare kring hur vi kommer att hantera frågan beroende på restriktionerna ser ut. Säsongskortsinnehavare har alltid förtur.

Jag är medlem, har jag ingen rabatt?
Självklart har du det! Alla medlemmar i VSK Bandy har rabatterat pris på säsongskorten. Som medlem betalar du 900kr för ståplats och 1500kr för sittplats för herrlagets matcher och 250kr för ståplats samt 400kr för sittplats för damlagets matcher. Du som medlem kommer få ett utskick via laget.se med en rabattkod som du fyller i. Har du inte fått rabattkoden? Hör av dig till dan.persson@vskbandy.se.

Alla säsongskort digitala
I VSK Bandys arbete att verka för ett hållbart samhälle kommer alla säsongskort att vara digitala. Detta för att minska användningen av plast.

Möjlighet att köpa till plastkort
Säsongen 2021/2022 kommer fortfarande möjligheten att köpa ett plastkort finnas. När du köper ditt säsongskort via Nortic finns ett tillval att lägga till ett plastkort till en kostnad på 100kr/kort. Du kommer fortfarande att få ditt säsongskort direkt digitalt, plastkortet kommer att produceras under hösten.

Har du frågor, hör av dig till dan.persson@vskbandy.se