Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Dam: Damlaget laddar för årets första match – ”Fokuserar 99,99% på vår egna insats”


Det är dags för damlaget att kliva in i den andra halvan av grundserien när man ställs mot KS Bandy på bortaplan. – Vi är laddade att inleda det nya året på ett bra sätt, säger Olle Wiberg.

Efter spelledigt över jul- och nyårshelgerna är det dags för match igen för damlaget som ställs mot KS Bandy på bortaplan på trettondagskvällen.

– Det är en spännande match och vi är laddade att inleda det nya året på ett bra sätt, det är nummer ett för oss.

Senast VSK spelade match var 21/12, för drygt två veckor sedan.

– Perioden har varit bra, flera spelare har fått vara hemma med sina familjer i olika städer och alla spelare har haft egna träningsprogram så de har kört på bra men har fått vara ifrån varandra ett tag.

Hemmamatchen mot KS Bandy vann VSK med klara 11-0.

– Det jag minns från den matchen är att vi framförallt jobbade hårt för varandra, det har vi gjort sedan bortamatchen mot Skutskär. Vi fokuserar 99,99% på vår egna insats och kollar väldigt lite på motståndarna. Alla vet att man ska in med 100% och att man ska förvänta sig att lagkompisen gör detsamma.

Måndagens match spelas utomhus på klassiska Skarpe Nord, som uppladdning tränade damlaget ute på Hakonplan på söndagsförmiddagen.

– Vi har en del matcher ute så ibland kliver vi ut på Hakonplan inför de matcherna. Det är lite annat ljus, isen kan vara på ett annorlunda sätt och det hoppar lite annorlunda än inomhus. Vi vill förbereda oss bra helt enkelt.

Maja Odén vilar fortsatt från sin skada, även Emelie Åkerlund står över matchen.

E L I T S E R I E N  D A M | Omgång 8
KS Bandy – VSK Bandy Dam
Måndag 6/1 17.00
Skarpe Nord

Följ matchen på Bandygrytan >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer