Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Dam: Grönvitt laddar för bortamatch ikväll – ”Ungdomlig entusiasm”


Ikväll ställs damlaget mot Skirö AIK på bortaplan, ett lag som VSK på pappret ska besegra men som kan ställa till det för Grönvitt. – Tar man dem inte på allvar så får man bekymmer, varnar Olle Wiberg.

VSK har två matcher mindre spelade än serieledande Villa Lidköping och är två poäng bakom. Nu ställs man mot Skirö AIK på bortaplan.

– Vi är laddade och sugna på match och att gå in i den avslutande delen på Elitserien, vi har en spännande månad som startar ikväll. Skirö har varit bra på slutet och levererat bra insatser av det man har hört.

Vad säger du om Skirö AIK:s lag?
– Ett lag med unga och duktiga spelare som släpper lös och kör mycket. Det finns mycket kvalitet i laget och de har ungdomlig entusiasm. Tar man dem inte på allvar så får man bekymmer, det gäller att vi är där när matchen startar och bestämmer oss för att vara bra.

Hemmamatchen mot Skirö vann VSK med klara 13-0 och Olle minns tillbaka på en bra insats av VSK.

– Vi tog tag i taktpinnen direkt så som vi vill göra och vi var bestämda i allting, det gäller varje match för oss. Det går inte att åka runt på en skridsko och tro att det ska lösa sig, vi måste jobba hårt för poängen oavsett om vi möter tvåan eller åttan i tabellen.

Ingebjörg Kvaal-Knutsen missar kvällens match på grund av skada, i övrigt är hela truppen friska och hela.

E L I T S E R I E N  D A M | Omgång 10
Skirö AIK – VSK Bandy Dam
Fredag 24/1 19.00
Hydro Arena

Följ matchen på Bandygrytan >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer