Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Dam: ”Kan få bra med energi” | Grönvitt laddade för finalrepris


Grundserien avslutas med en finalrepris på bortaplan för Västerås SK. – Det är alltid bra tändvätska att möta Skutskär, det kommer bli en kamp där uppe, säger Olle Wiberg inför matchen.

Damlaget är sedan tidigare klara för semifinal då andraplatsen är säkrad. Nu avslutar man serien med en tuff bortamatch mot seriefyran Skutskärs IF.

– Vi håller på för fullt att ladda inför slutspel och varje minut och match är viktig för vår egen insats framåt. Det är alltid bra tändvätska att möta Skutskär, det kommer bli en kamp där uppe och den är vi beredda att ta.

Förra årets finalist har byggt om i laget då man tappat flera spelare till bland andra AIK.

– Skutskär har flera unga spelare och en bra stomme och de har gjort en bra säsong utifrån deras förutsättningar. De är bara fem poäng bakom oss i serien så det blir hårt slit som gäller för oss. Det är bra att få den här matchen inför slutspelet, vi kan få bra med energi inför stundande semifinaler.

Hur har träningsveckan varit?
– Den har varit bra. Vi har pratat mycket om att gå ut och köra och tro på våra grejer. Vi har plockat fram lite detaljer framåt som vi ska vässa på för varje dag som går.

Ni är redan semifinalklara, vad säger du om det?
– Vi kommer kunna träna på i två veckor och nöta på detaljer som vi tror blir viktiga. Vi kommer träna i högt tempo istället för att åka runt och spela kvartsfinaler, vi kan få ut lika mycket av våra träningar som kvartsfinalerna.

E L I T S E R I E N  D A M | Omgång 17
Skutskärs IF – Västerås SK
Lördag 20/2 13.00
Skutskärs IP

#STÖTTAFRÅNSOFFAN – Köp fiktiva biljetter och stötta VSK Bandy
Swisha 50kr eller valfritt belopp till 123 269 4545

Se matchen på Sportbladet Play >>>

Följ matchen på Bandygrytan.se >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer