Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Ekstedt tar vid på marknadssidan | ”Väldigt motiverande och fantastiskt kul”


Sedan den första augusti jobbar Nicklas Ekstedt med marknad och försäljning för VSK Bandy. – Det känns väldigt motiverande och fantastiskt kul att få möjligheten att jobba för VSK Bandy, säger Nicklas Ekstedt.

Nicklas Ekstedt har en bakgrund inom Biliakoncernen där han under 15 år tog klivet från en sommarjobbande bilvårdare till biluthyrningschef för Mälardalen.

Sommaren 2019 valdes Ekstedt in i VSK Bandys styrelse med ansvarsområde för marknadssidan. Efter ett drygt år i styrelsen tar han nu steget från styrelsen och in på kansliet med ansvar för marknad och försäljning.

– Personligen ligger idrott mig väldigt varmt om hjärtat. Jag höll själv på med fotboll och ishockey fram till 25-årsåldern. Nu får jag en möjlighet att jobba för VSK Bandy och jag har redan upplevt ett enormt engagemang som genomsyrar hela föreningen och inte minst den vinnarmentalitet och tradition som finns.

Hur känns det att vara på plats?
– Det känns väldigt motiverande och fantastiskt kul att få möjligheten att jobba för VSK Bandy och våra samarbetspartners. Glädjande för mig är också att Dan ”Kiwii” Persson fortsätter med vår kommunikation, att Tobbe Engström är kvar på kansliet och att Stefan ”Lillis” Jonsson fortsätter jobba med vårt CSR-arbete i Schysst Framtid som vi är oerhört stolta över.

Vad har du för bild av VSK Bandy sedan tidigare?
– Jag har fått uppleva VSK Bandy utifrån genom mina år på Bilia, där vi bland annat varit med i Västerås Affärsnätverk under fyra år. Om vi blickar längre tillbaka så minns jag när jag var på Rocklunda, utomhus, och såg VSK Bandy på senare delen av 90-talet. En stor förening som betyder väldigt mycket för många.

Vad händer de närmaste veckorna?
– Vi har börjat kontakta våra samarbetspartners vilket vi kommer att fortsätta göra den närmsta tiden. De vi har varit i kontakt med hittills är positiva och vill fortsätta sina samarbeten med oss, vilket känns oerhört glädjande med tanke på rådande omständigheter i världen.

Kontaktuppgifter
Nicklas Ekstedt
070-322 91 40
nicklas.ekstedt@vskbandy.se

Varmt välkommen till VSK Bandy, Nicklas Ekstedt!

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer