Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Fredagsmatcher tidigareläggs | ”Hoppas nå ut till ännu fler”


VSK Bandys herrlag har fem fredagsmatcher kvar på hemmaplan. Minst två av dessa kommer att ha avslagstid 18:00. För att nå ut till en bredare publik. – Vi hoppas att fler kan se matcherna mellan jobb och annat fredagsmys, säger kommunikationsansvarig Dan Kiwii Persson.

Vi är inne i en speciell säsong där alla matcher spelas utan publik på läktarna. Sportbladet Play sänder alla matcher från Elitserien Herr och utvalda matcher från Elitserien Dam. För att nå ut till fler flyttas nu avslagstiden från 19:00 till 18:00 under två fredagar.

– Vi hoppas att avslagstiden 18:00 gör att fler kan se matcherna, mellan jobb och annat fredagsmys. Vi hoppas även nå ut till familjer där barn antingen går och lägger sig tidigt eller har andra favoritprogram på tv som börjar vid 20.00.

Redan nu på fredag, när herrlaget tar emot Hammarby IF, spelas den första fredagsmatchen med avslagstid 18.00. Den andra matchen som spelas 18:00 är mot IFK Vänersborg fredagen 12/2.

Västerås Sportklubbs födelsedag, fredagen 29/1, möter herrlaget Sandvikens AIK. Där kommer avslagstiden 19:04 stå kvar.

– Har vi möjlighet att spela en hemmamatch på vår födelsedag så är det självklart att vi jobbar för avslagstid 19:04. Även om vi inte kan bjuda in till en stor födelsedagsfest i arenan så vill vi inte rubba på avslagstiden, det är vårt sätt att hylla Västerås SK.

Hemifrån soffan kan du också stötta VSK Bandy, genom kampanjen #stöttafrånsoffan. Swisha 50kr, eller valfri summa, till 123 369 4545. Tack för ditt stöd!

Se alla Elitseriematcher på Sportbladet Play, klicka här >>>

VSK Bandy vill tacka Svenska Bandyförbundet, Föreningen Svensk Elitbandy och motståndarlagen för fint samarbete i samband med tidsändringarna.

 


[fb_like]

Kommentera

kommentarer