Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Är det bra väder ute så är det ju grymt” – Michael Carlsson


Sportklubben laddar för match mot Bollnäs GIF och säsongens första utomhusmatch. – Det är bara att gilla läget och köra, det spelar ingen roll om vi spelar ute eller inne, säger Michael Carlsson inför matchen.

November har gått över i december och säsongens första utomhusmatch står för dörren när Bollnäs GIF väntar på bortaplan.

– Det är en intressant uppgift och det känns som att vi har en bra vecka bakom oss och att vi är sugna på att spela.

Laget har varit matchlediga ovanligt många dagar inför den här matchen, fem spellediga dagar som istället fyllts med träningar och vila.

– Vi har hunnit träna på lite mer än vi gjort mellan de tidigare matcherna, det har varit bra träningar och alla känns fokuserade och laddade.

Bollnäs GIF befinner sig på tredjeplats i Elitserien, två poäng bakom serieledande Villa Lidköping.

– Det är ett bra lag vi möter imorgon, för oss är det bara att åka upp och ta tjuren vid hornen och göra det vi är bra på. Få med mycket folk i anfallen och ha en bra och solid defensiv så att vi gör ett bra resultat där uppe.

Som uppladdning inför onsdagens match tränade VSK ute på Hakonplan i fredags då ABB Arena Syd var stängd för mässa.

– Är det bra väder ute så är det ju grymt och det ser ut att bli bra väder i Bollnäs imorgon. Det är bara att gilla läget och köra, det spelar ingen roll om vi spelar ute eller inne.

Jesper Jonsson saknas fortsatt från spel och Carlsson meddelar att han är en bit från spel men att han trappar upp sin träning mer och mer.

E L I T S E R I E N | Omgång 10
Bollnäs GIF – VSK Bandy Herr
Onsdag 4/12 19.00
Sävstaås IP

Följ matchen på Bandygrytan >>>
Se matchen live på Bandyplay >>>
Följ matchrapporteringen på Bandypuls >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer