Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: ”De har några riktigt bra fartspelare” – Michael Carlsson


Dags för match igen för herrlaget som ställs mot IFK Vänersborg på bortaplan. – På det stora hela så är det bara att släppa loss och fullt ös från vår sida, säger Michael Carlsson inför matchen.

Det har blivit några extra dagars vila från match sedan 4-4-matchen hemma mot Bollnäs GIF i torsdags. På onsdagskvällen är det dags igen då Grönvitt ställs mot IFK Vänersborg.

– Det ska bli kul att åka ner dit! De har varit ganska bra på slutet, vi också. Det brukar bli tuffa bataljer där nere.

IFK Vänersborg befinner sig inför matchen på tolfte plats i Elitserien, och därmed på kvalplats för att hålla sig kvar. Dock är det bara två poäng upp till en niondeplats och åttondelsfinalsäker mark.

– Det är små skillnader poängmässigt i tabellen. Vänersborgs senaste match mot Villa var väldigt bra, de spelade väldigt direkt och hade bra attack i sitt spel. Det är nog det vi kommer att få möta imorgon.

Vad har IFK Vänersborg för styrkor?
– Bra skytte och bra fart. De har några riktigt bra fartspelare i Viklund (Emil) och Öhrlund (Robin).

VSK innehar sjätteplatsen i tabellen, två poäng bakom Vetlanda BK på den åtråvärda fjärdeplatsen.

– Känslan är god i laget och vi har spelat bra under en längre period, det är bara att köra imorgon igen. Vi kikar lite på förbättringar och detaljer hur vi ska hantera vissa situationer på banan, men på det stora hela så är det bara att släppa loss och fullt ös från vår sida.

Över jul- och nyårshelgerna har det varit småskador och sjukdomar i truppen.

– Det har varit lite sjukdomar och sådär, vi har hanterat såna situationer på ett bra sätt. Det är värre när det är tre-fyra sjuka eller skadade samtidigt, när det är nån enstaka då och då så hanterar vi det bra. Det blir en bra snurr på truppen också.

E L I T S E R I E N | Omgång 19
IFK Vänersborg – VSK Bandy Herr
Onsdag 15/1 19.00
Arena Vänersborg

Följ matchen på Bandygrytan >>>
Se matchen live på Bandyplay >>>
Se och följ matchen på Bandypuls/VLT >>>

Dan Kiwii Persson
Foto: Stefan Borg


[fb_like]

Kommentera

kommentarer