Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: ”De leder serien välförtjänt” | Bortamatch mot Villa Lidköping


På tisdagskvällen ställs VSK mot serieledande Villa Lidköping på bortaplan. – Det är absolut en tuff uppgift för oss men det är alltid kul att komma ner till Lidköping och spela match, säger Michael Carlsson.

VSK kommer senast från en förlust mot AIK på söndagseftermiddagen.

– Efter en förlust får man jobba med energin, när vi träffades i eftermiddags, pratade av oss lite och siktade in sig på nästa match. Det är match varannan dag nu för alla lag och man har inte så mycket mer att välja på än att fortsätta köra.

VSK och Villa Lidköping möttes så sent som på annandagen, en match Villa vann med 8-5. Där VSK gjorde en bra andra halvlek som man vann med 4-3. Nu ställs man mot varandra i Lidköping.

– Det är absolut en tuff uppgift för oss men det är alltid kul att komma ner till Lidköping och spela match. Villa är ett homogent lag med ett bra spel och de leder serien välförtjänt.

Max Mårtensson och Daniel Johansson står på skadelistan. Niklas Gifting och Tobias Holmberg har symptom för covid-19 och genomförde provtagning under måndagen och inväntar svar. Därmed är dessa fyra indisponibla till tisdagens match.

E L I T S E R I E N  H E R R | Omgång 13
Villa Lidköping – Västerås SK
Lördag 5/1 18.00
Sparbanken Lidköping Arena

#STÖTTAFRÅNSOFFAN – Köp fiktiva biljetter och stötta VSK Bandy
Swisha 50kr eller valfritt belopp till 123 269 4545

Se matchen på Sportbladet Play >>>
Skaffa grundseriekortet och välj VSK Bandy som din favoritklubb – då går 100kr till VSK Bandy!

Följ matchen på Bandygrytan.se >>>

Dan Kiwii Persson
Foto: Jako Keric


[fb_like]

Kommentera

kommentarer