Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “En otroligt rolig match” – Stefan Edberg inför semifinal 1:5


Ikväll drar det igång. Tungviktsmöte över fem matcher när grönvita VSK ställs mot grönvita Hammarby IF. – Det känns jäkligt mäktigt att få spela de här matcherna, säger Stefan Edberg inför semifinalseriens början.

Sportklubben vann båda seriematcherna mot Hammarby IF, som spelades med en veckas mellanrum kring jul- och nyårshelgerna.

– Jag minns inte så mycket från dem om jag ska vara ärlig. Det jag minns från bortamatchen är att det var en svängig match där vi gör en riktigt bra andra halvlek. Det är lite så det brukar se ut, att det är tajt i början och att det är fajt över 90 minuter, säger Edberg och fortsätter;

– Det kommer inte avgöras på en halvlek eller efter 75 minuter, det kommer vara 90 minuter plus övertid som gäller att man är bra i, annars kommer det svänga fort.

Hur är känslan att ställas mot Hammarby i en semifinalserie i bäst av fem?
– Det känns jäkligt mäktigt att få spela de här matcherna. Det är en otroligt rolig match att spela, det är ett bra motstånd och kanske det bästa laget rent publikmässigt att möta.

Senast lagen möttes i slutspel var säsongen 2013/2014. Då gick den fjärde semifinalen till förlängning där Ted Bergström avgjorde och VSK säkrade en finalplats. Nu är det alltså dags att mötas i slutspel igen.

– Varje säsong när man möter Hammarby så är det fajt, det spelar ingen roll vilken typ av match det är. Det är alltid heta matcher och det kommer finnas där från start ikväll.

Hur mycket ser du fram emot kvällens match?
– Det är de här matcherna man tycker är roligast att spela och det är rätt häftigt att vara med om dem faktiskt. Det är det här man tränar hårt för och det gäller att njuta där ute. Man gillar läget och känner in inramningen från publiken.

 

S E M I F I N A L 1:5
VSK Bandy Herr – Hammarby IF
Tisdag 5/3 19.00
ABB Arena Syd

Biljettlänk >>>
Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

 

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer