Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Får med oss ett bra gäng supportrar” – Michael Carlsson


Det återstår bara tre omgångar av årets elitserie när Grönvitt laddar för bortamatch mot IK Sirius. – De har gjort det jättebra och spelar ett roligt spel med mycket anfall och fart i laget, säger Michael Carlsson om motståndarna.

IK Sirius på bortaplan, Broberg/Söderhamn på hemmaplan om en vecka och en avslutande seriematch mot AIKBergshamra IP. Det är matcherna som återstår i grundserien. I lördagens match är det två lag som har mycket att spela om, VSK krigar för en direktplats till kvartsfinalerna och IK Sirius för att ta sig till åttondelsfinal.

– Det är inspirerande såklart, det är det här man vill ha. Jämna och tuffa matcher där det gäller mycket.

Sirius på bortaplan, utomhusmatch och Studenternas IP. Hur är känslan?
– Det är alltid kul att komma till Studenternas. Det ser ut som att vi får med oss ett bra gäng med supportrar och Sirius klack brukar också hålla igång, så det kommer nog bli bra fart på läktaren och på isen.

Sirius har överraskat en del i serien där man har tagit tunga poäng mot topplagen.

– De har gjort det jättebra och spelar ett roligt spel med mycket anfall och fart i laget. Det är så vi vill ha det i alla matcher och vi kommer bjuda upp imorgon. Det kommer bli en bra match.

VSK tog två poäng senast hemma mot Vetlanda BK och övertog femteplatsen före Broberg/Söderhamn.

– Det är 50/50 när vi kommer in till match och sen gäller det att jobba till sig och spela till sig fördelarna så att det vickar över till vår sida. Det är ingen skillnad imorgon och vi ska åka upp och göra allt för att ta två poäng.

E L I T S E R I E N | Omgång 24
IK Sirius – VSK Bandy Herr
Lördag 8/2 14.00
Studenternas IP

Följ matchen på Bandygrytan >>>
Se matchen live på Bandyplay >>>
Se och följ matchen på Bandypuls >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer