Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Fokus på speluppbyggnad” – Michael Carlsson


Bortamatch mot Broberg/Söderhamn igår och hemmamatch mot IFK Vänersborg. Grönvitt laddar för andra raka segern. – Vi har haft våra drabbningar med Vänersborg genom åren, säger Michael Carlsson.

Det blev som Carlsson förutspådde i bortamatchen mot Broberg/Söderhamn, ett ställningskrig där Sportklubben till slut vände och vann och plockade säsongens första tvåpoängare.

– Taktiskt över 90 minuter så tycker jag att vi gör en fulländad insats, vi kom tillbaka till grunderna och vi bygger vidare därifrån.

Under onsdagseftermiddagen genomförde laget ett kortare ispass inför morgondagens hemmamatch mot IFK Vänersborg.

– Det var fokus på speluppbyggnad, hörnor och många passningar idag.

Lagen ställdes mot varandra i kvartsfinal förra säsongen där VSK gick segrande ur duellen med 3-1 i matcher.

– Vi har haft våra drabbningar med Vänersborg genom åren, det blir en tuff match igen. De har många bra fartspelare och bra skytte så det är full koncentration imorgon.

Båda lagen vände och vann sina matcher igår, där IFK Vänersborg vände underläge 0-1 till seger med hela 6-2 mot World Cup-mästarna Bollnäs GIF.

– Vi kom från varsin förlust i premiären och studsade tillbaka båda två, det kommer bli en tuff och kul match imorgon. Det brukar bli bra matcher mellan oss.

Oscar Gröhn och Jesper Jonsson är fortsatt uppsatta på skadelistan. Linus Björklund är fortfarande sjuk och missar torsdagens match.

E L I T S E R I E N | Omgång 3
VSK Bandy Herr – IFK Vänersborg
Torsdag 7/11 19.00
ABB Arena Syd

Köp din biljett här >>>

FanZone
I år introducerar vi FanZone, där du som publik får chansen att träffa herrspelare efter varje hemmamatch. Efter morgondagens match träffar du Henrik Kjellsson direkt efter slutsignal i FanZone (Ingång B).

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer